“真”高質電器傢俱討論(20),下次尾門開新post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想裝天花式浴室寶,想知邊部暖啲,想沖涼熄熱水都冇咁凍,成日唔捨得沖完涼
電器鋪話kdk 40 > 草津 > kdk30
有冇巴打用過kdk同草津比到意見
我見草津w數最低
有冇巴打知邊到有得試用浴室寶
工聯會得草津可以試
kdk better
一定40
洗衣機可以買LG洗衣乾衣款式
雪櫃是旦喇
抽油煙機 whirlpool ark4071
分體式 三菱msz-gs09vf msz-gs12vf 睇你想要幾多匹
想買1.5匹機
抽油煙機唔係太平洋係推薦?
抽濕機淨千其唔好買熱石式
係咪40暖過草津?定30都暖過草津?同埋暖得快啲?
廁所得230×130cm,有浴屏,見有巴打講過40都唔暖,我廁所咁細應該冇呢個問題?驚買左返黎仲係好凍
btw電器鋪話40太熱唔岩我,但呢到好多巴打過40好啲,其實係咪揀返40好啲
唔該巴打
msz gs12 係1.5匹
平時多人介紹富士皇抽油煙機
不過ark4071 係消委會幾高分、我都係用佢
點會太熱、你有得較大細㗎麻同埋出風換風大力啲都爽啲
想知點解草津w數細啲,應該冇咁暖但咁多人話有錢一定買草津
純粹因為made in japan?
你係咪都用過草津之後覺得kdk好啲?
仲有三菱
咁P記浴室寶如何?
用緊kdk40
暫時用過1-2次 warm模式
熱到仆街
期待冬天

其餘都係沖完hi vent 2-3hr 跟住 24hr vent mode
d水都快乾
熱石式真係得最凍果幾日先有用
平時係廢的
會唔會暖暖下變左吹微風or凍風?
我見說明書寫住唔會一直出勁既熱風
個warm mode我開左幾分鐘就轉左,因為好熱,似好勁既熱風機
之後凍d再用
三菱太少feedback,唔多敢揀
但的確見過一個feedback話佢暖過kdk同草津
搭單問 淨係裝到窗口細機 kdk定草津好
想知出風口除左上下轉,係咪仲有得較左右?
窗口式聽聞草津331最好
有冇人用緊electrolux隻抽油煙機 926sa,覺得佢幾靜而且幾好清潔,但唔知用落點樣
無伏,送貨準時
有sales跟,wtsapp都會覆,算唔錯
想問下大眼仔洗衣機最好係唔係lg?
仲有冇其他牌子好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞