“真”高質電器傢俱討論(20),下次尾門開新post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
就算用電磁爐 出左事都一樣唔賠
本身都想跟風轉電子鎖
但其實我住公屋(不過買左)都有鐵閘...
咁鐵閘都要用鎖匙 大門就無謂轉電子鎖
所以我想問下大家有無傳統鎖推介?
仲有屋企住頂層水壓細 (其實有咩方法?)
唔敢買hansgrohe 驚發揮唔到佢最佳效果
而家揀左Perfect Gear龍頭 沖涼/廁所洗手
但廚房龍頭我又想用可以拉出黎嗰款
平平地係咪要去IKEA先得求教
但家居保險都要買嘅,雖然有幾何claim同佢到時又未必賠
新裝修想買大眼雞洗衣機
空間所限 厚度要500mm內
最好可以飛頂 乾唔乾衣都仲抉擇緊

我見LG啲機好多都好薄 薄得黎仲做到8.5kg
好似幾正 有冇師兄知道邊隻model值得買
budget唔係最大問題 如果真係好用都唔爭在果幾千蚊

請出招
其實想試試小米果D三四千蚊 10kg 洗 / 7kg乾果d洗乾衣機,朋友用緊上一代話洗唔錯乾就當無就算,但最好用係知道工人可以一日洗三機衫咁勤力
Blanco買白色/珍珠灰石盤會唔會中伏

德馬見個一星review 成個盤碎哂 即刻卻步
佢呢個packing 有問題啦,我意馬買個箱勁大.入面d 發泡膠包得好好
石盤係咪完全唔會食色?用開不銹鋼從未用過石
白色真係唔知
LG可以飛頂得3個型號,基本上都唔到你點樣選擇
九成人都黑石
新裝就咪慳嗰幾cm高度啦
下下要飛頂真係冇選擇
Email 覆左我 會包多浸保護 有爛會免費寄多一
德馬終於全部Dispatch左
同埋想問日東買toto廁所會唔會平過旺角
希望唔使用呢啲服務
希望我都唔洗
準備落單買部4S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞