“真”高質電器傢俱討論(20),下次尾門開新post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係咪而家冇咩人揀grohe kohler? 追post見到大家都係講hansgrohe多
除非你用RO淨水系統 唔係既話係直飲專用既龍頭就得
濾水器同龍頭兩樣野獨立唔洗配合的
最多係水喉尺寸唔同 但買個接駁頭就得
有啲會包埋唔同size轉駁
kohler amazon唔多款 要買緊係直接買最好
唔係既話我去旺角買kohler, roca都得
睇落好垃圾喎
咪即係台底擺部熱水壼 但仲要另外駁台下濾水器
點解我唔用即熱電水爐代替佢果舊牛龜熱水壺 慳位十倍添
不過個電子龍頭好似幾正
你最尾個句咪一大巴車落自己度囉

另外你試試即熱出100度要Draw 4.2L熱水要幾耐?

但我都唔會買,因為水垢一定有
為左個電子觸控要裝咁大舊野真係多舊魚
用黎直飲裝部即熱爐煲到45度都夠用吧

部野啱啲要隨時用100度水既人 沖茶沖咖啡之類
煤氣公司師傅會照裝,幾個朋友都係開放廚房,一樣照裝。
反而煤氣錶就有啲講究,裝錶前最好問清楚。
想買下分體有位直接買兩部好過 買一部1拖2?
登入唔到,用唔到contact us客服
有無amazon us email send去
1拖2 一壞就壞曬兩部
明白,謝謝。
明白,謝謝。
請問ElectriQ 出既抽油煙機評價如何?
豐澤話今年先出,所以吸引人買所以啲機價都比較平
裝完兩部三菱電機既GS09…想問下係咪一定要網上登記保養?我見佢有好多野要填,如果係仲要問師傅拎番單
請問廚房鋅盤,如果想要不銹鋼,大家推介咩牌子?

盡快填,有些電器要你購買後n日內登記
你唔要保養其實唔駛填
追post見到好多討論講喺德馬買潔具,想問吓除咗潔具仲有冇其他特別抵

嚟緊裝修諗住趁佢black friday cyber monday嗰陣買定先
上網見人講hansgrohe多
但我相信grohe都係出色既
次一級咪grohe 不嬲唔差
父子brand黎
意馬Blanco
英馬BG制面

(如需要)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞