HKU Taught Master 2022-2023

1001 回覆
7 Like 16 Dislike
🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 冇消息🤦🏻‍♀️
HKU Msba (business analytics) TG group

https://t.me/+6KZbbMMZ9NkxYzQ1

歡迎加入
收到個email叫補supporting document
但係條link好似入唔到
上年7月31先收到ft offer
應該係N手飯
我唔介意N手飯
又信連登 佢地harvard oxford 都話訓住比錢入架啦
我認真信了連登平時冇乜點用
仲未計hku cs ug報係100%收
呢招係好使好用 但如果佢仲15/16。收唔收你就會佢絕即刻派
你係咪太遲報CU
CU全rolling basis你夠料入到XGDX佢實拿拿林俾
唔知,我同期報 唔知係咪漏咗send hard copy 文件,但email 問佢,佢又話soft copy ok,又冇同我講我有嘢miss 咗,剩係話叫我等到3月下一輪出offer
HKU MSc(FTDA)係咪未有TG Group???
無嘅不如開一個交流吓
暫時未捨得交錢
100% 咁癲?
想問master of Public Administration係咪for返工嘅人讀?
但你係想去CU咩
以為你收到XGDX就唔諗CU
有冇人做完MSc AI 份admission test後收到消息
冇 皮已收
大啲陸人多到
頭先收到email去interview
想問下FTDA 有冇 interview?同埋問咩多?
恭喜巴打 Btw 巴打你有冇估計下個admission test拎到幾多分,純粹想睇下個distribution 係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞