HKU Taught Master 2022-2023

1001 回覆
7 Like 16 Dislike

我啱啱先報 咁未收得皮
佢二月尾先截止有排啦 佢擺我喺waiting list應該想睇有冇更好嘅applicants
咁第一round 就waiting list 咪冇乜機會
想喊 付出左咁多結果都係咁
師兄可唔可以講吓你嘅background
非三大 social science undergraduates first hon
本身做運輸行業?
啱啱畢業
有無人試過firstround 無交錢
下round報過會唔會照出offer?
先過左幾日就唔比我upload files 係咩事
有冇人報左MDASC已經收到offer
題外話 XGU 好多大陸人 唔知以為番咗大陸讀書
佢叫我交official transcript 但無比condition offer 我 淨係話further prcoess
有Ching 早報既已經有offer好耐 你近deadline報?
有冇人知Hku 個system 點睇返status搵左好耐都搵唔到
我尾二嗰日報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞