HKU Taught Master 2022-2023

1001 回覆
7 Like 16 Dislike
唔係俾你香港人讀
除非你份工一年內確保搵得返個數/人工先好hku master
貴到仆街
頭先我報幾科都收唔到email有返個個applicant number 既email

同埋又用唔到影低嗰個Number upload document

有冇巴打都係咁
佢個pt mode唔要求人一定要law undergrad先報得
發生咩事 貴撚咗一倍 差三個月貴咗十雞野
咁當然可以係講就咁講 實質就冇background都係唔洗諗啦
Computer science係咪無written test同interview?
埋土 Final year 2nd low 讀Fintech AI個d computing 科
grad會拉到2nd up
大唔大機會入到computer science 嘅pt degree?
覺得今年真係有錢有書讀
成個program 突然加到216k
肯定大把人縮沙
大把 NDS 讀,所以夠膽照加。
新嘢黎
上年cs大約幾時出offer?
留名 已報msba
2021fall(即係2020年尾申請嘅,係 4 dec 開嘅application system,所以今年應該都係年尾先開~
(利申:21f MEd 讀緊
2A解二級甲等榮譽
有冇人知Mstat 上年幾多人報?
ching係fg即報?
大約收幾多人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞