HKU Taught Master 2022-2023

1001 回覆
7 Like 16 Dislike
勁呀你我試左啦expedited review,佢話而家未決定到 叫我再等下。

HKU應該都唔係太大機會,始終好competitive。應該都係諗住交cu deposit了。

十一月底報。。你有hku仲要cu做咩,唔洗理啦。

不過而家咁嘅環境,睇怕第一個sem都係online?
我估8月個induction 應該都online...9月就好難講。
上網睇往年啲人報,好似話2月尾3月頭會出第一浸,唔得就再roll over 去interview。

但你係fresh grad咁報?介唔介意留個tg 交流下
OK 呀,交流下。inagx
同問 我都收到
CS ft 冇聲氣加一 12月頭報
有冇ching知道urban planning in完幾時會派offer?
first hon?
唔一定!今年300applications~ in 左150左右~ FT收25個(會收大陸人多啲) PT會易入啲!!
+1
Second up 炸
Ching 介唔介意留tg求教? 啱啱報左
報左FTDA
遲一年讀加50%學費
part time 係咪要有專業資格先會收
無first hon唔好咁大希望
HKU CS仲多人報過UCLA
Wtf唔知邊到聽話好易入,慘了
上年我都報咗 不過怕太chur 而家做嘢上咗軌道 突然間加咁多學費
condition offer只需要2nd up
我都係 但諗返早知上年讀 又平啲 仲要全部都online好爽
會唔會整返個BS tg group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞