Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
一樣 工作管理員熄左 都連唔到
如果你得左講返聲

暫時放棄左
依家連到
https://www.steamgifts.com/discussion/wGods/fanatical-fanatical-favorites-build-your-own-bundle

好耐無追po

想問下Fanatical 呢個賓無特別寫明, 就應該無Region-lock???
https://barter.vg/bundle/5789/
得第1隻有鎖
你係F網度CLICK去果隻GAME冇話限地區就冇
BTW, 哩個BUNDLE唔係好抵
哩排都係
我CLICK完重登入1次都得
次次都係
我都連到,THX
根本係STEAM問題
[Skip] Not even the Tesla Force can pull me towards this bundle.
90% [236 vote]

Thx....
但係比較想玩Life is Feudal: Forest Village.....
撘隻Murder by Numbers
再撘隻直升機collection...
除開3美一隻驚..
呢個係steam更新問題
你地用線下登入
等佢dl齊野
再重登一次攪掂
Into the breach 史低$19
有無ching啱玩?

利申:剛買左
請問各爸打,如果買fallout 76 好唔好買埋Steel Dawn Deluxe 同埋DLC?
Xbox pass 10蚊玩完就唔玩
想玩ori又驚嚟緊幾次特賣出新史低
冇事
果D挖礦賣野唔洗經STEAM平台買賣
STEAM 冇錢收梗係BAN
Xbp 玩住先
模擬飛行 8折
睇定啲先
port好易launch柒一鑊
398咁貴
都唔爭在等埋sale
nier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞