Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
等咗2年幾最盡都得-50%off 我唔等了
利申 已買
Cyberpunk 啲frame rate都幾浮動下
唔開光追都可以徘徊喺5x-8x fps
最佳化仲有待改善
最直接就買佢個Grim Dawn Definitive Edition, 齊晒有用嘅野
去youtube睇下啲gameplay, build guide睇下啱唔啱口味先
兩個故事dlc, Ashes of Malmouth 同 Forgotten Gods 基本上必買
(FG 本身要有埋AoM, 兩個dlc一齊買走唔甩架啦)
crucible mode就鬥獸場, 如果你預長玩會整好幾個角色嘅話, crucible 有啲功能幾方便
loyalist pack就純粹支持間公司嘅skin pack, 隨心啦

btw, steam 上面有隻同類型game 叫Wolcen, 嗰隻係伏黎
有無巴打未買 R6
想入手嘅
RDR2個價真係跌得好慢,我今日都忍唔住買咗。
諗住買
巴打有無推介裝咩mod?
諗緊買deluxe , ultimate 定普通算
control推唔推薦
睇人玩好過
有冇咩好舊嘅game值得買返嚟玩?
grim dawn 我未試過裝mod玩

但係utilities GD Stash, Grim Internals 同 Rainbow Filter呢3個就有用到
點會呀,好好玩
只係場景同劇情好壓抑
Assassin's Creed 2, Brotherhood, Revelation三隻一齊買
今次秋特除左投票提名做齊任,有個節日badge 之外......
買game 會否有特別卡???
唔會,等冬特啦
買左xcom set 15x$

仲有冇啲驚今次值得儲
尋晚開左game
個rainbow filter唔係好識裝
明明佢話放個zip落Localization到就得
但放完入game language 到都無得揀返
買囉, 又唔係貴

不過隻GAME要休閒冇休閒
活動少, 更新內容少, N年冇新圖, BATTLE PASS冇任狂打場
要競技冇競技
打RANK一定要5排, 單排你會撞到D白金帶4個銅, 然後銅殺得比白金仲多嘅隊, 下一場就係排到一隊特登輸降RANK搞9你嘅隊友, 仲未計外掛
鍾唔鍾意SCP?
啱嘅就入
見到巴打講完 即刻冇晒性欲
想問下各位,有邊隻可以同friend 一齊玩嘅生存game推薦
L4D
已有,不過我想搵d 可以一齊起野生存求生嗰d
啊,見到生存就以為係喪屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞