Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
之前見過有人炒有舊版嘅steam acc
日本驚好多冇減

今期推薦大家
RDR2 50%off

Death Stranding 70% off

Dark Soul Remaster 50% off (成2年冇減)

Half life Alyx (VR神作 有VR配置先好買)

Cyberpunk 2077 50% off (見仁見智)

生化危機8 50% off

Doom Eternal 75% off

Metro Saga Bundle 75% off

Forza Horizon 4 67% off

It takes two 38% off (呢隻唔急玩 可以再等)

Marvel Guardian of Galaxy 34% off (可以再等 今集
明顯好過前作Avengers唔少, avengers想玩可以買Xbox gamepass 試 千祈唔好哂錢買)
乜都有得炒一餐
我推薦大家
係即刻玩先好買
陣間下個月又減
下個月嗰優惠多數唔會變
Steam用黎玩架咩
等年尾sales再戰
儲黎有咩意義

滿足感
係買特價驚既過程最好玩
但好多歷史低位
打算買hades
買先玩呀
如果唔係好似我咁dump晒春
岩呀所以買貴左就唔爽ing
ds2得50%off,唔知等唔等下個月好
唔會再低
對上一次discount 已經係2年前既聖誕
錯過咗可能又要等幾年
睇錯 以為你講remastered sorry
但最想玩果D太新,無咩特價例如Pathfinder 2, ATOM RPG 2
DS2 歷史低位75%
想買番batman
直接買Batman Arkham Collection $62.4
3D open world用手制跑都覺得累
買返pixel game玩算
Stardew valley, garveyard keeper+ DLC
兩舊水唔洗應該玩到100個鐘以上
絕體絕命都市4 50% off,有冇巴打玩過?抵唔抵玩?
好玩 但會好易入咗精神時間屋
我睇平民遊戲呢個bias日廠驚既channel都屌隻驚一文不值
巴打自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞