Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
Dark soul終於肯特價唔等聖誕特賣了
唔知下次特價又要幾多年
見佢半價即買
雲豹今年先慢慢將軌跡系列放上Steam,移植都需要成本,
我估有排都唔會減。

不過PS4版本有做感恩節特價,即係下年有機會減
等左四年終於等到
Christmas. #wet#l
會落架?
因為個個都知一個月後會再特價
破底價既其實都買得過,佢唔會一個月就再破底價,最多一樣
我又要
state of decay 2: juggernaut edition
有冇巴打玩過呢隻,評價如何?
車同音樂版權到期會落
隻game 18年出,到明年就啱好夠4年到期
你地提名佐D咩,無玩開既類別點提名,佢又SET死要今年出既,但無得filter今年既遊戲

VR,玩法創新,難到抓狂,最佳原聲,輕鬆愜意都唔知有咩遊戲可以揀
一個人玩好悶
多人玩還好,但連線質素又好低,執裝又唔共通
GOTY - Bio 8
甜蜜負擔 - 年年都歐卡2
獨樂樂不如眾樂樂 - it takes two
難到抓狂 - 魔界村
玩法創新 - Loop Hero
傑出劇情 - 零 濡鴉之巫女
傑出視覺 - Subverse
輕鬆愜意 - Forza Horizon 5
最佳原聲帶 - P5S

VR冇頭緒求其打VR字眼揀
玩法創新我覺得 it takes two, Deathloop都得
最佳原聲帶仲可以揀 NieR Replicant, 2077
輕鬆愜意見幾多人推 Unpacking

一出燒肺卷冇忍到手,bandai你好野
推薦puzzle game
Hexcells, Hexcells Plus, Hexcells Infinite
呢3隻puzzle game成日都折, 今次都有
3隻一齊買hkd 20.4
請問有無巴打玩過類似嘅puzzle game可以推薦一下
暫時我玩過hexceed但介面麻麻地所以refund咗
留名玩到掟手制
唔好意思想問埋如果我已經買左ds 3仲買唔買dsr 好?兩隻大唔大分別?
valheim真係
好耐冇玩過咁令人上癮既多人連線game
已經變咗起樓game
聖誕係會有消費活動
你急住玩咪買先囉
會唔會更平要睇STEAMDB
如果宜家新史低就唔會
好耐未有新史低就難講啦
請問想試下xcom啱唔啱口味 應該買邊個版本?
1 2都好玩,2一定要買DLC
最抵買係ultimate collection,兩集連DLC全包
大家預計rdr2 聖誕會唔會多過50% off
我諗難啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞