Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
我係人地屋企玩過
感覺上今集兩頭唔到岸咁
佢明顯想加多d動作元素
但又冇RE3 remake個爽快感
我諗我應該都係會買Deathloop先
同埋之前隻戰國無雙5都未玩完
Outer world 真心麻麻,可能太期待會有fallout 3/NV水平,點知係SJW版fallout
睇錯原來
以為outer wild
Outer world就算啦
Crusader kings III 20% discount 抵唔抵屌
隻 game 出咗一年 , 對上 8 次減價都係 20% disc
有冇人玩過farming stimulator19
依家60% off 唔知買唔買好
但係黎緊22/11又會出farming stimulator22
我都係成日睇錯呢兩隻game
好耐冇買
睇睇下又想儲game
而家轉 region 買game其實有冇事
呢個特價有冇咩大作靚game輕鬆玩?
想轉一轉環境,已有一堆open world草原類:no man sky, death stranding, witcher 3, rdr 2...
最好係夠rewarding又有成就感
咩類型冇乜所謂
之前玩咗排dragon quest builder 2 好撚過癮
本身鐘意玩起嘢不過呢排冇乜game好買
Outer Wilds
indie驚嚟不過同3A大作一樣高汁
https://store.steampowered.com/app/753640/Outer_Wilds/
22預售有10%off
勸大家等秋特同冬特先買
呢2個先係一年入邊最大型既sale

我買咗十隻GAME,未死
你睇清楚(WW)可全球開通毀買,佢有啲寫明西歐區
使左幾十蚊買左幾個Euro Truck Simulator 2 dlc
可以整靚架Scania 去送貨
唔好去CDKEY買
比人回收唔好喊
只去可信零售商買
佢都叫你問客服
冬特先係大SALE
秋等同冬特d sale幾乎一樣
以大作黎計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞