Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
JUMP FORCE Ultimate Edition
$100到,有興趣好買,22年2月成隻game就唔賣
forza 4 標準版係咪就夠用
Toa應該快啲嘅
我主線用咗45hrs
白金60hrs
想問下IndieGala佢寫
Region locked product
It will only work in the region from where it is bought
咁算係買到就redeem到
最大問題係眼高手低
應承咗嘅content出到嚟無晒
F站閃購好正,Death Stranding 同bio 8又有新低價
我係衝首發嘅都冇乜中過大bug,係佢內容方面交唔足貨比較失望啫
買邊隻好 DSIII 定DS Remaster
你買果陣IP要同你ACC同區
如果驚, 講GAME名出黎
dark souls 3成日特價
remastered PC版好似兩年無減過
用埋5%
終於平過100蚊
逆轉123
睇錯
佢係兩隻GAME合集先係果兩個SUB
咁應該冇咩大問題
我睇返 原來Steam有原版Dark Souls,本來就可以50%買Remastered,
不過早兩個月取消咗呢個優惠,就係為咗可以做節日特價
mortal online 2 有冇人玩?刪檔封測緊
騎砍戰鬥嘅uo(有魔法,有馴獸)
求F站 link
Marvel avengers 仲多唔多bug
新玩就ds3先,remastered始終都係太舊,遊戲性差啲
買左半價嘅re8
冇bug都買唔過啦
遊戲性真係唔掂 好悶完全體驗唔到做super hero嘅快感
想試建議去xbox game pass 除非你想儲game
想問下點解以前個特別版會唔見左
我新年已經玩緊 中bug數 1隻手數哂
我衝首發玩左成百幾個鐘都冇咩遇過大bug
最多係成日汁唔到野
冇外界講嘅咁恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞