Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
太多game未玩
今次萬聖特賣想跳過
仲有就係
去哩D網買就算冇回收
但係黑KEY開發者係收唔到錢
仲要浪費時間查黑KEY
你想慳哩D少錢幫仆街搞9開發者
不如去玩翻版算
文本太少,個人隻一死,好多野無曬
又要重頭黎過,無曬玩落去既動力
隻game 幾十蚊既話就值
百七蚊 ,半隻三a大作價錢就唔覺得值
識啲嘢喎你
我都買左
ck我覺得同其他game唔同嘅就正正係佢嘅內政
點樣係你自己歸西之前保住江山 唔好俾你自己d仔女封臣亂黎 係好少其他game有諗到

不過啱唔啱就好睇個人
鬼緊係唔得閒啦 騙子就大把時間
拎返再賣賣完又可以拎返 幾爽
屌依家先知大陸區冇咗unionpay又暫時轉唔到區,成個ac廢咗
數位禮物卡了解一下
原來可以用香港卡, 淘寶啲鋪頭分港區國區以為有限制
今次個垃圾sale一隻都揀唔落手
有無平玩badge 教學

係咪除左上網買key再同bot trade之外就無乜其他玩法,畀十幾蚊買key就係為左升steam level好似有啲不智
買咩KEY
合徽章升LV直接買卡
有D GAME嘅卡係平D
要自己搵
以前某D網佢有得排序D卡成本價
但係唔少都過時
有D過時好耐個價又唔太點變
不過我太耐冇升唔太記得
通常都直接買卡GA LA
有D商家可能係你STEAM外比錢去佢同你TRADE
未試過用
sure,冬夏特先喺大sale,甚至冬>夏
但試過某啲 game秋定感恩節sale減得仲多過冬
好似有好多台灣inside joke
香港人未必明
想買Euro Truck Simulator 2嚟玩, 佢有咁多DLC, 想問一問 點買先最平?
ainted grail: conquest

好好玩
hb sonic bundle
https://www.humblebundle.com/games/sonic-30th-anniversary-bundle
$1玩返DC嗰兩隻3d sonic都抵
依家得番一個組合包
所以我係買完組合包,再買25折地圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞