Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
想問下點解the forest 特然咁多人玩既
有個dlc組合包係得地圖 好似幾抵
原來佢d組合包隱藏, 而且放入購物車仲識得幫我減去重複既野
暫時掃哂佢d組合包落購物車, 仲有無d dlc有用?
Euro Truck Simulator 2 Essentials
Euro Truck Simulator 2 Map Booster
Euro Truck Simulator 2 Cargo Bundle
仲有車內裝飾嗰個呢
有咩吸引你想升lv?
玩咗十幾年仲係三十幾lv,以前係冬夏sale買game派卡先會特登儲齊一set整badge
出咗成就展示欄就冇晒意欲再升
Recent 95% 正評
Overall 廿幾萬個評語 都有 94% 正評
仲要有折賣緊 35 蚊
唔係新史低
當mouse 指住自已個icon見到得幾呢永遠係friend list 排第尾加上最近又見鬼佬啲profile好似整得幾型咁咪試下玩囉希望都做到有啲野睇下咁。

不過其實到最後真係只係攞嚟畀自已自high
可唔可以用steam錢包既錢買?
50級就夠
不過都唔少錢
想平D 30級放3個框放下野都得
最平就升到10級放藝術框
再去點數商店買張背景
玩下背景咁
其實我都諗住升到lv30左右,合返十幾個badge整啲個數字佢算,可以放幾個框叫做有啲野睇下咁

有睇過越高呢越難升,燒錢咁濟
我咁問係因為隻game出左幾年,但係同時遊玩人數升左10倍

咁正皮呢家野係之前已經有,折扣都係
升到50我覺得唔洗再升啦
洗好多錢
不過果陣V社出買GAME送LV活動又逼我升
連我個FD完全唔合卡都升到42LV
哩個真係唔知點解
睇評論
殘中同英文都有
仲有其他語言
即係唔係直播主效應
而且今次又唔係新史低
夏特都一樣價
再睇多次STEAMDB
答到你啦
純粹係有D人錯過左之前特價
4月果陣在線人數最高(有新史低冇新內容)
咁就正常啦
即係嗰d tuning pack?
cabin accessories
隱藏

咁點先見到
我睇唔到呢幾個組合包
隱藏

咁點先見到
我睇唔到呢幾個組合包
已包咗係 Essentials 組合包內
咁你新既map買齊未
要逐隻 DLC 開嚟睇先知.
例如你睇 High Power Cargo Pack, 入面個版面就會見到 依隻DLC 包咗係Euro Truck Simulator 2 Cargo Bundle
哦,原來唔包本體,所以係本體頁面睇唔到
re3 remake邊度爽

玩晒re2 3 8最爽快就係8
有得dodge同慢動作爆頭
8邊度爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞