Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
Capcom慣例係咁,半年七折
1年6折至半價。

由re 2開始就係咁,唔使諗,聖誕都唔會減多啲
有少少想買Metro Exodus同Outer Worlds
Btw有冇人買左Microsoft個xbox game pass
好似幾抵
re3半年就67% off
有玩過metro 2033同last light就一定要買埋exodus
佢算係成個metro series嘅總結
同埋記得買埋dlc
Xbox pass 做善堂 10蚊玩咗3隻大作
但係之後唔續冇得玩架喎
玩過last light
但exodus open world會唔會好多整黎晒你時間既支線
所以都係睇出左之後口碑點
之後會貴返
D 大作爆咗你都唔會再玩返啦
Back 4 Blood明明係社交game黎
佢嗰個係假open world嚟
只係張map大啲,然後每個地圖周圍有啲equipment upgrades執+幾個side quest做,而且佢所謂嘅支線只係叫你做主線嗰陣順便行多幾步去執quest item
最後嗰部分就會變返熟悉嘅linear gameplay
xbox game pass唔係做緊29蚊咩
多人game 咪買斷lo
B4B 我試玩完就唔想再玩
第一個月10蚊, 之後先29

一個月打爆兩隻game已經賺咗
知唔知個ULTIMATE有咩獨家內容
貴咁多
一個月打爆一隻都賺咗啦
https://www.xbox.com/zh-HK/xbox-game-pass/games#
遊戲庫揀電腦遊戲, 再click入隻game右邊有講係game pass定ultimate

睇落就得 人中7, 八方旅人, DQ11, 而家第一個月同普通game pass一樣係10蚊
掃咗轉 好多都無historical low
可以留力等下個月
垃圾sale
Ultimate係用黎升級gold membership, 無人會就咁sub
Pc pass就齋pc, ultimate就console+pc
Game Library係基本無分別 少部分game得console pass有
鬼得閒去攞番
Pc game pass正價都係89蚊三個月
都好底
如果剩玩pc我就唔會入足三年
等有game想玩先入
買啦
早幾日折左即買
開心享受中
2隻都必玩
買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞