Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
horizon好玩?見啲評價好兩極
隻game係幾hit and miss
劇情就算鳩數㗎喇,太generic寫手明顯無功力
戰鬥系統有啲人覺得太易,因為有把武器太勁
限自己少啲用佢嘅話其實ok,玩hard以上都要啲技巧
有平可以買嚟試下,正價就唔建議
好似變左steam 版版主~

唔知係咪Xbox pass 以本傷人, 買哂xbox pass 就唔去steam 買game??!?
唔係咩GAME都入GAME PASS
打完冇乜嘢會記得嘅game 各方面都好普通
第一次入個山見到個電子門已經估到劇情後期個“反轉”
請問通常萬聖特賣係幾號開始
有d舊game想試,check過db上年都有平
最遲20號
因為boxing day 係27號(要計時差),減返7至14日就係starting point
Sor,樓上睇錯聖誕節
萬聖節就好似可以係短週末,最遲28-2號
thx
原來得幾日,以為會開成個星期
嗚呀~~~就快到啦~~
撘單一問...
除左2000fun , 仲有邊度有得online 買steam gift card 呀??
7-11咪有
原來要online sor
online得點解唔直接paypal
Door Kickers: Action Squad HKD14.4 ATL
之前聽過下,評價好似唔錯
之前humble bundle 有,近排玩緊,同fd 短短地輕鬆玩ok
想問如果隻驚呢幾日有Midweek madness嘅話,過兩日Halloween sale會唔會有減價
原本諗住特價先買Hades同 Road 96,點知中咗midweek sale
正常會駁埋落去自動延長
驚咪買咗先
唔會過幾日再破history low咁仆街

萬聖節Sale : 10月28至11月1日
秋季Sale : 11月24至30日
冬日Sale:12月22日至1月5日
只會特賣後先背刺
我見過最勁好似係3連刺
我淨係識用女人 其他好似好易殺到人質

女人招技秒人保人質
唔出街買既有無...?
過兩日入手Rhythm Doctor
網購就直接用paypal啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞