Steam儲Game唔玩 #21 2021年萬聖特賣+感恩特賣

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
射擊爽快 不過我用ps5 haptic加分
其實真係好唔user friendly, 正路應該show 係本體頁面.
佢係咪搏你d人睇唔到組合包逐隻DLC買
隻 Iberia 好貴吓, 等折多d 先買
基本野就所有地圖DLC都建議買
另外兩個Cargo Pack同Special Transport 係同遊戲性相關都可以考慮入手
其他既Tuning 同 Paint Jobs之類都只係同塗裝外觀有關
因為可以用MOD改圖既關係
買唔買就睇自己啦
垃圾來 買aoe4好過
我俾左錢
退錢
最後衝刺!!!
少少地買左百幾蚊...
Barotrauma($32.7,-70%)
Euro Truck Simulator 2 Essentials ($74.96, -75%)
Zombie Army 4: Dead War($87.2 , -60%)
您似乎在過去幾個小時之內進行大量購買,重試之前請稍候片刻。
巴打可唔可以分享吓睇法?的確ck3係p社咁多隻裏面係簡單而又最易入門嘅驚。但係我諗應該未差到要去到要退錢啊嘛

利申:都入左手
aoe 呢類game點會值419
抵啦
好撚好玩
玩下愛爾蘭新手島先,試下打愛爾蘭-> 大英帝國返黎
再打應該難少少,可以考慮上北歐先,無中西歐咁煩
咪就係 根本overpriced
俾盡$150 都要諗吓
$30 即買
AOE4?
仲要係Muck作者製作
https://store.steampowered.com/curator/2750327/sale/freebirdanniversary
Freebird Games特價
To The Moon, Finding Paradise, Imposter Factory全部有discount
特價入手左rdr2
但完全開唔到game, 跟住support指示整完都係唔得, 連game都launch唔到 (task manager連rdr2 exe都無起動到)
有無巴打知可以點搞?
F網有Flash Sale 45% off
買咗啦
humble bundle新月包
屌你老母
再望下Amazon prime
唯一缺點係唔係Steam
但係唔明點解開始有人認為呢個係好bundle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞