【懸疑】你有懷疑過跟你同住的家人,可能並不是他們嗎? 2

406 回覆
192 Like 9 Dislike
精神病題材已經有一定收視
加埋個做內心戲強的演員做男主應該會幾好
所以安琪先del 咗佢個YouTube 因為有人養了
劉家謙
精神病題材已經有一定收視
加埋個做內心戲強的演員做男主應該會幾好

你想講劉俊謙?
你都要去見下葉嵐喇
同李敏儀一樣
天網恢恢
第一下見到男主殺老婆嗰下,雖然冇乜關係,但都係諗到eva呢個畫面
男主見到封存對話,可以暗地裏Cap低,攤牌等安祺搬走後,再瘋狂send msg去表示既往不咎,自己扮朋友貼上連登求安慰
都話有反轉
唔洗請食飯了
除咗點解唔del archive msg 外,仲有一道唔明
男主角不嬲都好軟弱,甚至安琪岀軌都無太大感覺
但又忽然有勇氣嬲到殺死安琪,但又將佢不利資料都洗掉了去保護佢 咁即係點?
但又無*將佢不利資料都洗掉
但又將佢不利資料都洗掉了。
屌 真係未睇到尾都唔知結局係咩
Btw 正皮
咁安琪想同佢分開呀嘛,結婚誓詞寫死亡才可以分開兩個人,咁整死安琪咪分開到咯
寫得好好呀!!
男主角雖然殺咗安琪,但到最尾都係愛佢既,所以會del咗d資料,繼續保護安琪用咁多心機飾演完美人妻嘅呢個角色
真係人間慘劇

畀著我應該攞起把剪刀嘅力都冇
直接向對方攤牌, 勉強冇幸福
不過盡量都唔公開

之後離婚放棄撫養權
放低曬所有嘢 同屋企人交代返
移民去其他地方生活

反正你咁想走咪走囉
我又唔可以狠心毀咗你
挽歌
係5點呢啲時間睇埋個結局真係嚇左一嚇
但個結局好有外國啲懸疑小說拍成電影果啲feel
唔知有冇人明
我都同意巴打你話有啲位唔夠側面,可以用情節表達instead of由主角把口講出嚟
不過就唔同意你話情緒勒索。只係講返點解會有寫呢個故事嘅念頭出現,即使係改編自真人真事,覺得唔好睇嘅人依然都會覺得唔好睇,唔通因為一句真事就被勒索去覺得佢好睇咩?我就唔覺得有咁嘅能耐了

同埋用咩政治正確攻擊你 如果巴打堅信自己嘅意見係道理同建設性,可以唔使ff咁多驚人又叫你滾又攻擊你呀,我相信我啲讀者嘅討論同留言都係有質素,唔會隨便攻擊人的
我自己都覺得比起誠信,今次深意都係淺白啲,無上次嘅話題探討得咁深入
校鬧鐘㗎
我係諗再冷靜/懦弱嘅人都會有一道不可被觸及嘅紅線,而主角最在意嘅相對就係個女,所以發現個女唔係親生後嘅打擊就激發起佢自己都估唔到嘅另一面出嚟

後面嗰兩個位俾大家自行腦補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞