一人一間香港猛鬼酒店

972 回覆
164 Like 21 Dislike
可能係仁心,唔係如心
瑞生嘉威
潘生見到可以搵我
周圍有佛像,有什麼怪事發生呢?
公仔頭
呢間舒服喎
我都唔知咩料
如心啲房係好濕同up味 真係怕
我都係呢間奶嘢
有間房床頭牆上係一大幅女人壁畫
一入去就好似有人望住咁
我仲要係朝早奶嘢
你點奶法?
我係一入房已經覺得勁凍,本來都以為係冷氣姐,跟住隔左一陣已經出現好多怪聲

夜晚瞓教就黎料,我係一個都幾醒瞓既人,突然之間feel到有人坐係我床邊,我一開眼就睇住床邊慢慢凹落去,跟住就成身郁唔到開始俾鬼扎,耳仔聽到好似收音機tune台既炸炸聲, 勁嘈, 我果刻就知奶野俾鬼扎
我係佐敦擺酒,係果度book左6-7間房俾親戚住
但有幾個親戚有白事撞左黎唔到,多左2間房無人住
所以我同老婆訓一間房,另一間房朝早俾姊妹化妝用
因為我地唔搞朝早出門果啲,化完妝下午1點先出去外拍
朝早我老婆係自己房化妝時,我就執野去隔離化妝房
雖然係隔離房,但每次離開都會關門,再入時用匙卡開門
如是者來來回回四五次後,
最後我拎左自己套禮服過去準備換衫
再次正常關門離開化妝房,返去自己間房拎多少少野

今次我用唔到自己張匙卡入化妝房
嘟左幾次係明顯聽到解左鎖,但硬係開唔到門入去
心諗仆街啦,放低左件禮服係入面先黎壞鎖
試左好多次都推唔到門,已經諗緊係咪要落前台搵人
但突然心入面諗左句「唔好意思」,就即刻開到門
嚇到我頂實佢唔再關門,連我自己係入面換衫都開住門換
有冇怪聲果d?我間房好多怪聲,好似係d櫃到傳出黎咁
最慘我男朋友瞓係我隔離都照俾鬼搞搞我唔搞佢,正仆街
怪聲唔多,可能有都以為正常
你睇住佢係床邊慢慢埋你度誇張好多
係呀,真係睇住張床慢慢凹落去,不過我唔驚鬼,所以冇咩感覺,郁唔到咪照瞓,瞓醒就冇事架啦
收聲啦屌你老母傻閪
波台真係多白卡2021回乜撚野 岩岩坐完監出嚟?
關你撚事咩回邊個到你管?你條傻閪都好意思話人個下好笑自己咪又係回我柒下柒下咁
睇下會員number再講啦傻閪
試左呢間房附近 無野喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞