一人一間香港猛鬼酒店

972 回覆
164 Like 21 Dislike
你條女感冒咋懵撚 著多件衫啦
悅品我住又係無敲門
成晚訓都聽到有個女人係咁咦咦哦哦講野
迎賓館
所以我自己覺得嗰間都係有少少料
但就唔係出名猛
呢間嘢不嬲垃圾,去到先至同你講冇嗰個房型,逼你一係揀吸煙,一係揀行政房,送個垃圾早餐當補番數,間濕鳩行政房細到好似日本嗰啲超細間酒店房咁,間酒店房仲細過我自己屋企間房,個垃圾早餐得麥皮麵包。
啲服務又差,要我喺樓下等佢兩三個鐘先畀到房我,啲態度仲要串串貢當我乞兒r早餐着數。
send email去投訴串到完全冇人覆我。

利申住過兩次,已經blacklist咗佢,連帶富豪酒店系列全部blacklist
屌你老母啊
潘生係度嗎?
Ritz Carlton 109-31個景好靚
我都係十樓
住個幾次冇野喎
咩房
唔係好記得 係有房出名猛?
帝苑幾靚 訓得唔錯
但房入面還好 係出面靚
Lm
家居智能啫
呢間我住過,係咪近JJ Market 果邊果間?
地點有啲偏,不過有infinity pool 得嚟算平,我住過四五日又touch wood 咩事都無
係,真心偏 喺正兩個地鐵站中間
嗰陣就係諗住方便去jj market 就揀左嗰度
我仲諗過下次去曼谷都可以住返呢間😂
$400 晚,studio 房有個mini bar 可以煮埋嘢,又有infinity pool,我覺得好正😂
不過佢中層好似連住隔離寫字樓同啲商務會議室,閒日會見有啲唔係旅客嘅人出入🤔
有晚我仲通頂等睇日出,都好彩無事😹
佢係真係幾平嘅,我記得我住嗰陣都係同你差唔多價
同埋佢啲設施都真係幾正 好抵住
應該係我嗰次唔好彩姐
自問無撞過呢d野
不過諗返起有件事唔知算唔算
係大阪一間酒店 但我唔記得咩名
南海難波站對面 都幾舊式 仲係用鎖匙
房既裝修係溫泉旅館咁 訓tatami
入到去燈光好暗 但無話感覺唔舒服
我平時係極度爛訓既人
基本上每一晚就算係屋企定去旅行都係一覺訓天光
我好記得第一晚訓訓下 無發夢但無啦啦醒左
之後就眼光光無啦啦好精神
但果日明明搭早機去
落機又即刻去行街食野應該好眼訓先係
第二日開始無啦啦喉嚨痛同發燒
成個trip都病住咁玩
果陣無諗咁多野 以前太凍所以病左

事隔幾年後睇入住請敲門
其中一集佢地去果間酒店就係我住果間
利景
推到潘紹璁見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞