一人一間香港猛鬼酒店

972 回覆
164 Like 21 Dislike
六國
如心早排個個星期都上去住一晚 無發生過任何靈異野wo
咁屋企有冇愈黎愈有錢,d野都順利。
有時間房有野會帶旺住d人
我住過一晚都係開關左成晚,幾乎成晚冇瞓,望左成晚,瞓醒朝早都一樣係咁...所以之後我覺得應該係壞左燈。
我都試過
係廁所洗臉 聽到把女人聲
第一下講hello 第二下 再大聲啲講hi
嚇到即刻行返出廁所
講一次真人真事
地點係旺角standford 酒店
點解住呢間?
因為貪佢平,而且地點相當好,好就腳
先講優點,房間算叫做乾淨,隔音都幾好
缺點就係,裝修好舊,有啲啲殘
前前後後試過兩次,第一次有過夜,第二次冇
事發喺係第二次
當日下午同條女入到去,擺好晒啲野
開著電視,校到電視冇聲,佢攞個藍芽喇叭出黎
播住歌,開咗罐啤酒,一邊飲一邊互相摸對方
大約到咗5:30咁上下,我就問佢,晚飯想食乜嘢
佢話想食韓燒,但我就想食潮州嘢
咁我就同佢玩個遊戲,我輸就去食韓燒
我話,如果你可以順利由1數到10,一秒數一次
數到10你就贏
佢話冇問題
之後我哋就開始做愛
佢面向房嘅窗口趷起屎忽俾我從後插入
我一直只係用鳩頭部份塞入去
槍身冇完全插入,跟住佢就開始數數
每次佢數到7至9我就成條插晒入去
佢每次都頂唔順大叫咗出黎
試咗幾次,最後果次,佢又頂唔順叫咗「呀」一聲
突然間,廁所入面嘅一條毛巾同墊地下嘅膠墊
由馬桶上面條橫bar上面無啦啦兩件一齊跌落黎
毛巾就跌咗落馬桶入面
果張膠墊就跌落地下
當時房入面只係開住冷氣
冇開窗,冇開過門,廁所門亦一直保持打開
人一直在床上屌緊閪
我同條女你眼望我眼,大家都冇出聲
間房好細,所以跌落嚟係好大聲
毛巾跌落嚟已經奇怪,最奇怪係塊膠墊
塊膠墊好重,卷成一圈放喺條bar上點會跌到落嚟
塊膠墊係用嚟鋪企缸防滑,所以係超重嘅
果一刻大家都心領神會
佢嗱嗱聲掉轉身面向我打開對腳示意我速戰速決
我嗱嗱聲屌埋個尾即刻去退房
最後食飯果時,條女話以後都唔想再去果間酒店
住過一次如心 佢走廊啲燈勁暗 好多房 check in嘅時候都排晒長龍勁多人住 上到房啲燈好暗 同埋好潮濕 啲燈嘅鐵生晒銹 不過冇撞鬼
https://youtu.be/YtJIYMm9V1A

上youtube睇呢個大陸youtuber嘅戶外靈異探險,全部直播
去過幾次都好正常wor 點猛先
最後你地食咩?
成世人第一次撞鬼係呢到
間間酒店條走廊都係咁架啦
呢間之前同朋友book咗兩房套房 第二朝無啦啦床頭多咗一對拖鞋 嚇撚死
將軍澳馳名
佢做咩?
x完未
日文故仔
堅恐怖
潮州嘢
麗豪有啲邪
入房feel到好大壓迫感 見到幅畫歪左
驚到落街行耐啲再返去訓返覺
喺房到一直好大壓迫感冇停過
咁樣應該恐怖過有鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞