一人一間香港猛鬼酒店

972 回覆
164 Like 21 Dislike
係咪水信黃大仙pr
係 我都去過xxxx
x你老母嗰度好x恐怖
如果唔x信 你去住xxx號房
大陸人住過加持鬼都怕咗佢
雪櫃 冷氣?
富豪香港 點會拆咗
好大個網
會員好似$50一個月
無聊個陣簡黎睇下
長崎市內成個area都好唔舒服
我讀書加做野係長崎住左5年
一入親市中心就好大壓迫感好辛苦
我就係王子奶野
認真,
聽過啲有關人腦嘅Science Talk,
好似腦部裡面真係有電流,
而且有好多metal ions,
如果話metal、electric current同magnetic field
係可以互相有影響,
咁真係有可能人嘅腦部可以「感受到」磁場都唔定。
但當然還有待科學家深入研究。
仲在生嘅人,分分鐘而家上緊網睇緊連登都唔定。

如果喺度講咗對仲在生嘅人嘅剩餘壽命直覺出嚟,
會對呢個人或者呢個人身邊嘅人產生咗暗示,
可能會令呢個仲在生嘅人好驚,然後去做某啲事情,
亦都好可能影響咗上天嘅安排,
甚至延長咗佢原本嘅壽命…
咁樣會違反天意…
旭X雅捷酒店 16樓果間房
有次同條仔去果度訓,5點幾佢要返工走左
之後我畀隻野壓住(肯定唔係我條仔,得一張房卡佢擺低咗畀我check out)
佢仲要模仿我條仔尋晚個姿勢一隻手捽我lin頭一隻手按住我唔畀我郁
然後用含住我下面係咁啜
(明顯係男鬼,feel到佢D鬚根磨住我下面)
我驚到喪打佢,肉眼睇唔到但打落去有手感既
但果時朝早5點幾太早,9點又要返工,冇地方去既情況下焗住要繼續訓
之後果隻野訓左喺我隔離(明顯feel到張床沉咗)
佢冇再搞我但係咁用D怪聲嚇我直到6點天光先消失
個概念有啲似Background Radiation,
世界上好多地方都曾經死過人,
好可能因為已經習慣哂呢啲background,
所以會不以為然。
而如果有突如其來嘅大量核幅射喺附近,
就會feel到。
應該就係類似咁樣。
之前都有玩探靈
但而家轉左玩肛探
滿足感大好多
中風定食物中毒呀
又唔講點中法
把撚咩
有啲話唔一樣
動土都冇用架
聽過好多大廈拆之前死過人,d靈魂仲係嗰個位置(但另一個空間)

經典例如嘉利大廈
同埋之前睇過一個風水師話佢去半山某新樓睇風水,見到個大廈有强烈火光好大怨氣,佢就上網check呢個大廈前身,發現好多年前有forum討論過,幢新樓前身係唐樓,收樓時燒死過人,但條新聞link俾人處理左睇唔番 (隔一排呢個大廈就有住戶跳樓死的新聞
斷埋電仲開先講啦
lm
我都想講佢泳池唔係地庫室內咩
仲以為自己miss左個室外泳池

而且我記得美麗華翻新前個泳池都係室內
有聖經係正常
利申:hotel man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞