一人一間香港猛鬼酒店

972 回覆
164 Like 21 Dislike
好慘難得可以自己訓
比我會嬲到屌鳩隻鬼
好頭痛
同幾個friend去玩 冇過夜凌晨走咗 冇乜野
The Murray

美利酒店改建到無尾房咁,但最尾個兩間房都係係走廊既一頭一尾(去過就知),所以其實個晚都係住尾房
4點幾打算訓教,一熄哂成間房既燈,廁所門啪一聲閂咗
我哋即刻呆一呆,諗住太大風,但冷氣26度
即係扮無野訓教
佢形態係點?男定女?
如果鬼係人演化出來,你屌佢多數變左互屌
我去兩次 都係住角落房 都乜事都冇
彈弓故障
我都好中意James blunt
我想住果間猛鬼野試下
嗰陣我沖涼沖到一半停電
荃灣如心猛唔猛就真係唔知,剩係知好q污糟勁多烏蠅定唔知d咩既蟲係窗簾,住n次次次都有
死豬肉
我唔知你污糟係邊種污糟
老老實實我對衛生要求就好撚低
但hardware 同staff d service 真係唔撚掂
(同集團機場富豪都一撚樣)
我個時住一個月
入到房窗簾開到盡得1/3
不過間房老實算光猛同對河景就無換
床頭燈有一邊係無左粒燈制 屌你老母得物無所用
電視remote壞既 經常無反應
好多基本function 都用唔到
想打電話落去book自助餐 內線打唔通 街線唔撚聽
有日死死氣落去book
Book完唔撚覆日子時間人數依d基本野
諗住同條女坐河景個邊好feel d
又唔撚落remark唔撚俾反應
結果當然無左件事
Front desk個死肥仔做野歎慢板
D mk 又死老豆咁款
俾外國遊客見到真係死撚得
就好似好多 UFO 目擊過案都提到佢地既速度同轉向性係違反咗物理定律
8月尾入住朗豪坊Cordis Hotel一晚
樓下大堂好撚多人排隊等Check In(好似啲咩暑期優惠 $400/晚)
上到樓層走廊好靜 嗰陣覺得隔音好似幾好

到入到房 例牌同條女扑兩濟先啦
扑完去沖涼嗰陣不停聽到有女人聲係到傾計 咁我就以為走廊啦 就打開門睇吓係邊嗰咁近我道門
但打開咗乜都無 咁閂埋門繼續剝衫
一路浸浴一路都聽到女人傾計 之後我咪大聲話「有乜好傾呀同我傾吓」
講完之後乜聲都無晒 隔咗5分鐘到變咗電視聲 仲係播緊奧運(但我無開電視 仲用藍芽播緊歌) 咁無理佢啦以為自己唔知掂到啲咩制 因為廁所屎坑嗰到有舊電話咁嘅嘢

到咗夜晚 佢間房啲燈好暗好暗 就算冷氣較25度都係凍到仆街
咁都無理佢啦 叫完Room services食完就好早瞓咗

瞓到半夜2點 我同條女一齊畀啲慘叫聲嘈醒咗 一開頭聽好似啲嬰兒喊聲 然後演變成女人扑嘢呷吟聲咁我就行出走廊拍鳩佢哋門嗌佢哋細聲啲
用耳靠近佢哋房門又乜聲都聽唔到 但係房入邊嘅「連接門」聽得好清楚

我條女話算啦戴住耳機瞓就算 最後一邊聽住淫叫一邊瞓

第二朝9點又係被扑嘢聲嘈醒 啲聲同夜晚一模一樣 到宜家都唔知佢係瞓醒扑多次 定係 由晚扑到朝

然後梳洗吓就落樓食早餐 係走廊見到啲清潔姐姐 問佢點解房啲隔音咁差 我成晚聽到1927講聲
但嗰清潔姐姐話嗰間房嗰晚無人入住
可能清潔姐姐記錯
講得好感謝您!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞