一人一間香港猛鬼酒店

972 回覆
164 Like 21 Dislike
exactly尾房 cls
片定老母?
求details
通常第二日去新界户外活動都會前一日去過夜 呢排成日比尾房我
夜晚8-9點 我掛條皮帶係衣櫃 無啦啦大力fing左下 有聲既 但成晚掛係到 肯定冇風

然後佢床頭有部ipad控制d燈 我一入房玩過 根本唔會出到去個home screen 然後我訓前想熄燈 一開 無啦啦自己彈左出home screen 然後d app icon黑晒 background血紅色

訓覺黎料 我同女朋友一齊住 我一眯埋眼 就係我女朋友面目猙獰咁望住我 另轉對住佢 仲清晰恐怖 然後好大壓迫感 好似鬼壓床 抖唔到氣咁

之後好似訓著過 發個個惡夢已經唔敢諗 都係同我女朋友有關 半夜責醒望住佢驚到pk
毛管戙哂即係你女朋友好似變左一個陌生嘅人咁?
咩惡夢?第二日你女朋友有冇feel到有冇d咩奇怪野
真係出事。有一次同屋企人罵交。嬲嬲地就book 左呢間酒店住兩晚。 一入去大當已經陰陰沉沉,之後個條死人走郎暗到。我係住尾房。 我一入房就頭痛,訓上床就心口拿住拿住痛。硬係凝住有人係窗簾後邊。死頂左成晚。一出房門頭同心口就唔痛。 但夜晚一入去又痛過。 頂唔順漏夜走。
片有我個樣就唔post啦
但入面cut一幕出黎
係lift到 去到裝修個層突然自己停左
之後好似圖中咁樣 開開關關
但係唔係開晒又唔係關晒,係好似有野卡住係中間咁樣
持續6-7秒之後我覺得自己大機率困lift
順手拍片,呀點知拍左1-2秒左右又突然無事wo
不過我到今日都係唔信有鬼
補充少少,部lift我由頭到尾自己一個人答
而我無可能禁錯lift
有聖經係正常,但係打開咗嘅話就換房啦
有野本書就會打開?
隻朋友仔打開佢做咩
聖經打開左多數表示間房有野同猛
印象中爆房post如X都有講過好平 但都好邪
利申唔敢卜
咁撚恐怖之後敢唔敢繼續留係到定執野走?
單案咁多年,又破左案。死者都安息上路
呢間我都試過喺十樓走廊見到小朋友身形既黑影極快咁跑過 同行既完全睇唔到 係得我睇住佢兩秒內由走廊尾去到走廊頭轉右唔見左
汀蘭居廁所夜晚突然自動關門
10都樓斬死人
加3層困住
好似話會打開驅魔經嗰頁
相同經歷,你應該冇睇漏
幾樓呀?
佢冇 可能隻嘢情場失意想拆散人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞