結左婚,真係唔想返屋企

1001 回覆
1946 Like 210 Dislike
都屌左廿幾版, 不如講下有冇方法避開等啲未結婚既巴打唔好中招
咁結黎做咩?
真心想問
咁人地話人大始終要成家立室
又關害死老婆咩事
以偏概全 自打嘴巴

有成家立室觀念
相處/婚姻就一定差? 實害死老婆
上一代大把人有傳宗接代觀念 又害死左幾多百萬女人?
唔似正常人思維方式 好奇怪
你應該明咩係以偏概全 解釋下你講咩
我無女 只係拍過幾次拖
不過 性交黎講
男女雙方都偷食下 對大家關係都好d
需要me time 好正常啊
再好嘅情侶都唔能夠24/7 見面
叫佢自己煮囉
可能我飲食西化
鐘意食d沙律 意粉 牛排
唔鐘意食中菜 飲湯唔岩我
咁最理想係外判家務比工人/鐘點
你哋都忽忽地嘅,竟然夠膽同女人嘈
結左婚嘅男人變得沉默寡言係常識
都唔係既
做完project 都可以仲好Frd
已婚 超過2年
開頭係慘少少 個轉變
之後好番d
認同愛情變左 感情更多 但愛情未完結
同睇你點維持落去 我同老婆仲好sweet
晚晚訓前傾心事 傾計仔 一齊追下劇
成日攬實佢 啜佢面豬 耐唔耐買野氹下佢
陪下佢行街
佢係我best Frd 同soul mate 同 情人
一齊買野 煮飯都開心既

不過係我洗碗 洗衫
Gym 同 做自己野時間少左

不過未有小朋友 有小朋友幻想到仲大獲
我終於明白點解我每次煮完飯食完飯之後,我男人都會好開心好滿足咁攬住我可能因為我成日煮d好野俾佢食,好彩我又係好enjoy鍾意煮飯果種女人,所以我無乜怨言

或者真係留住一個男人先要留住佢個胃可能因為咁,所以佢真係錫我錫到燶

不過我發覺好多女仔frd就算搬左出去同男朋友同居,都係完全唔煮野食,日日食外賣,連飯煲都唔識用
因為窮姐,住兩千尺睇下有冇拗撬
真 就算大家係男人都忍唔住屌柒上面班叫春傻閪
我掉轉
我巴
不過我都唔想佢做到對手粗哂
所以算啦
有時啲野唔係話離就離,就等如你同朋友都唔係話一有咩就反面唔聯繫
醒下,其實你獨居,冇老婆仔女...
痴撚線,一定要結婚,一定要生仔先叫做過人?
巴打劲mean
其實老婆咁煩 扯都扯唔起 結婚前性格都係咁?
呢啲女拍拖嗰時就中出即飛啦
吸拖機械人真心好用
洗碗 2個人 手洗仲快
洗衫 最少都要摺同放
洗厠所 耐唔耐先一次姐
買野 煮飯 用最多時間
我在陽台下看你
好 陽台的好奇觀 望透你苦悶 就似保釋期滿 很怕要回家報到 唯有站在樓下 像倒數一根根煙抽到似偷歡 好 如第三者旁觀 望到我鬱悶 直到你敢開門 這畫面太震撼動搖毛管 我怎麼居然使你畏懼像判官 直插我心 如何犧牲如何艱辛成家如今竟乞你憎 擔子幾斤 眉頭幾深 煙完成幾根 便能承受這千斤重敢見人 教我怎奉承你 關心多半句亦像盤問
你係咁想玩 就咪諗住結婚啦
一諗就諗會唔會出軌
婚姻關係不嬲都雙方建立㗎啦
你依個咁嘅諗法都係破壞婚姻關係嘅其中一步呀
我係成日煮飯果個 加9成家務 但我係男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞