whey乳清蛋白交流區(7)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
#511 我有同樣既疑問

真係難溶同難飲咗,但係我又唔覺有人講呢樣野
我iherb 年頭買仲係有封口,金色scoop,係今年10月買先轉左白色scoop
唔知係佢新批次有問題,定係2條product line黎
^MFD 好新 係 06/2021
唔知邊到仲有金了 去hkn買都係白色 應該唔係假野
仆街 雙11係台灣訂左Mars 木瓜牛奶..難飲到仆街
10月頭香港買已經係透明羹, 不過都容易溶, 是旦搵個膠樽搖幾下都溶晒
個樽哂下陽光好似無咁臭
我又唔覺有咩問題
我覺得易唔易溶某程度係關d粉壓得實唔實事
myp 袋裝新買係正常,飲到中後段可能壓實左就難溶有顆粒
了了佢就好d
ching 想問點解要係iherb買 hktvmall平成舊水
佢有幾日係398/5lb
上星期係IHERB買左5LBS ALLMAX WHEY PROTEIN
但係個筒個底到見唔到expiry date既
好似呢張圖咁 我係網上搵既

會唔會係已過期老鼠貨
update:iherb客服直接退返錢比我 同埋可以用返當時既價再買過
black friday 睇咗轉iherb 好似無咩粉抵買
前幾日全部粉除咗on全部8折
屌今日先開始睇
咁你會照飲定掉
iherb唔會賣假野掛 只係on啲出貨唔夠清晰
照啪住睇下咩老環先 除左無日期就咁望落又無爛無盛
有冇人雙11買左allin or 買開allin
我12號比錢 用左5日時間仲要催
先由未付款改到已付款,但到依家都未發貨
我想問allin係咪平時物流都係咁差
我都係雙11買,尋日話到左啦喎
我琴晚check仲係未發貨,我又唔係買得多個啲
我都係
比咗錢幾日都話等待付款
冇粉飲幾日好燥
琴日催左一次,先話啲芋頭奶啱啱到
應該下星期頭收到貨
好彩本身有myp同on飲緊,唔係話真係等奶粉
但如果唔係雙11都要2星期以上先收到貨,真係唔會有下次
點解mars香港成日都冇貨
冇粉飲,唔夠蛋白質,浪費哂比肌肉生長嘅日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞