The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
革命性嘅結局
yes bro
新呢兩集幾好睇
影帝尤金
第一集開頭原來係想畀班女角色威,中間又有一段anti racism,使唔使咁政治正確
有冇link?
pin左
我都覺得好睇過上幾季,係咪劇情去得快左好多?依家發生情節其實之前有類似發生,係咪都唔合理 索性簡化左好多 輕輕帶過就算,起碼依家睇得投入同舒服

上幾季屌住睇心態,今季變左好想快d 睇下集
同意,好睇好多
尼根戰敗之後果一季, 頭幾集都變到好睇左
之後又係慢慢衰番, 又拖劇情

每一季永遠都係頭幾集好睇, 中間越來越拖
commonwealth 同maggie死對頭(唔記得名)兩條線應該都fill到dead air位既,頭兩集節奏都好
最靚仔個個咁快898…
呢兩集真係拍得唔錯
tvb劇都係頭兩集fing晒啲budget
個西面maggie真係好撚樣衰 個西樣煩撚到仆街
當初尼根爆佢頭仲好
尼根 洗白後 都仲係好有魅力,之後出既角色 太多都係路人甲feel,接唔到棒

相反 痴線公主咁遲入劇, 依反而仲易入腦

S3 好悶下,反而想睇 聯邦社團果條線,條下個世界仲好
rick套電影係咪已經冇再搞
由中學睇睇到依家差唔多變中佬
佢真人都係仆街

當初叫劇組加人工, 去到同男主角rick一樣人工
但劇組唔肯加, 於是佢去左拍新劇
所以有一季佢個角色係 突然離開左, 劇入面求其用幾句交代佢離開左就算

但套新劇唔收到, 第一季就收左皮
於是佢又死死氣番來拍 walikg dead
佢憑什麼
輪到Sarah都未輪到佢啦
佢本身係拍開電影, 又試過做 女主角
所以可能覺得自己身價應該高D .......

不過好似套套戲 都票房仆街
仲唔夠奸淨係扑濕個兩個都夠佢死10次啦
韓仔人氣高,死左大把人棄劇,亞伯又咁抽得
冇左呢兩件,rick團隊戰力大減
宜家睇緊TWD唔係睇緊復仇者聯盟
韓仔死果度合情合理 因為Daryl既沖動害佢死
死親都係路人/新人咁套野仲有咩好睇
因為韓仔死而嬲 棄劇既我覺得根本on9
Negan算係套劇既反派, 但唔算係d咩大奸角我個人認為 原因上面解釋左
好懷念
我睇到打完尼根就無睇 唉
以前真心覺得係神作
個陣好似睇到第六定七季就無睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞