The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
咁電影幾時出
尼根完之後feel到開始爛即棄
頭也不回
睇到第3集...Maggie班人咁就滅團....
戰神CAROL都鳩左好多季
不斷睇佢情緒起起落落內心戲
睇到厭
睇到第8季

其實我好鐘意亞伯拉罕,死左真係好唔捨得, 好可靠,做實事,唔拖後腿,咁就死尻左

另外,雖然尼根係反派,但我覺得尼根比rick 有領導能力得多, 個手下想侵犯敵人,都即刻殺左佢,唔比佢破壞規矩, 建立嘅制度係每個人都分工明確,知道人先係最重要既資源, 講真唔係rick 佢地開主角光環,一早比尼根收皮咗10幾次
Maggie Negan 新Alpha Beta
終於追到12集,
Luke真係冇左影 索性唔交代
其實Part 1啲線真係有啲散
純屬搵位交代晒成條Maggie線...

Part 2 幾集冇左神父 又做乜
又係黑妹
negan以前食太多好西要還呀?
呢家入左社區好似又悶返
4年?
佢之前後宮團都冇黑妹, 無啦啦配個黑妹比佢做乜
目前AMC仍然打算拍攝以「瑞奇」為主角的電影版,講述他被帶走後的故事,安德魯林肯(Andrew Lincoln)回歸主演,但由於碰上疫情遲遲沒有新進度
但由於碰上疫情遲遲沒有新進度
姐係無左了
如果跟原著,咁最後邊個會死?
咩事?
aaron機會最大,今季咁多戲份又冇左隻手跟足哂
漫盡Rick比Sebastian殺
師兄好型, 認真答: S13E7
女戰神真係咩都識咁

想佢地囉錢整冧個聯邦系統?
大概呢個時間漫畫
andrea 比屍咬 (過咗)
dwight脅持pamela比rick射
rick比sebastian射

但係三個都唔喺度所以應該會搵其他人代替

btw 美國嗰邊有人爆料最後一集邊個死
含未來劇透
仆街好似有少少劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞