The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
下?? 我地係咪睇緊同一套戲
因為佢不擇手斷扮豬食老虎,除時殺左自己
比返戰神carol我
咪掌權囉
唔做最大都要有幾個community比佢管
不過到時自然都會想要更多
本身好多dirty work都係佢做, 佢要奪權係有能力
嘩屌 尋晚睇左S10E21 夾硬搵野寫加長真係不知所謂
終於睇到S11E02
地鐵場景又做得幾真
Commonwealth 咁on9既...

btw Negan同佢老婆果個backstory真係加場篇唯一高汁
其實係咪cut budget先整死Kingdom Hilltop
Aaron 神父果集都好睇,princess發神經同Carol捉老鼠果兩集真係終極cls
Aaron果集亮點都係Robert Patrick
公主就還可以接受,當俾一集佢介紹人物

另外,原著同電視既人基本上好唔同
Dwight Carl Rick Sophia都冇晒
唔知點分角色呢
邊集想睇返
中間skip咗好多
Kingdom唔算嘅 hilltop真係早啲摺啦

除咗maggie之外無一個角色再係重要 全部路人

睇到hilltop搭出嚟個景都搞笑啦 人哋唔係城都一個區域 屌你hilltop真係一個空地搭棚路營咁 人力物力都衰過人
今集幾精彩 有D唔慣
第11季好睇過前幾季好多,最後一季劇情唔再拖
Disney+
唔講都唔記得s11開頭死果2個係屬於hilltop, 仲要自插, 好慘
之前跟maggie果個亞洲仔都唔見左, 果個算係漫畫原著角色.

原著去到最尾應該幾個社區都冇滅到, 點知依家得返oceanside同alexandria.
問:邊集係講negan backstory
答:disney+

你係腦裝屎定點
睇得快睇錯野姐, 唔使咁串呀?
rick係咪唔再出場?
好似電影先出
E13亂到仆街
完全唔明
有無懶人包
有咩難明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞