The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
Rick後期好似拍文藝片咁,所有關於佢嘅劇情都係講道德同心路歷程

唔係話唔好,但真係太多

佢走咗節奏其實快咗
最記得應承人放佢走,套完人料就殺左條友,大波妹妹呆左望住佢,Rick:What?
我係Maggie都會咁做,斬草除根
但係negan 唔再信佢 所以走?
差唔多意思
本身就係個浪子個人覺得maggie算放低左,和解左就走
拍到Maggie 成個八婆,Negan 就好撚勁咁
有可能
但係冇消息

唔知真定假
https://youtu.be/SEAeZ3FUV1Y
好賤,滿口大愛

賤過Rick 呃救世軍
https://youtu.be/BZkznL25RzQ
最鍾意佢
有冇人鍾意以前
拍出嚟朦朦地嘅感覺
反而冇咁鍾意而家digital camera
Alden
新crew來講最有好感係佢
本身跟Negan ,做佐俘虜用自己行動去證明"Negan" 係可以被改變
同Enid有開始行感情線就被alpha 吉魚蛋
本身以為佢可以撐到落end season
點知一開下半季始終都係要死
“Call me Gabriel” 型到

之後Negan嗰樣勁正
之後仲有冇negan架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞