The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
第3季好好睇
第11集究竟講緊乜 睇完成集都唔知jm9
咁我答返你 唔值得睇啊 你啲時間拎去叫雞算啦死雞蟲
係未來會有嘅一幕 我諗係要hilltop付出 就好似commonwealth出邊都有個部落要幫手種嘢咁

其實好多嘢都係由hornsby做晒 依家掌權個女人都係淨係做門面嘢

懷疑dayrl想judith佢哋快高長大 真係做士兵聽聽話話算
咁你下之咪撚出黎答啦
每個人問你都要mean 一下
仲要大條道理咁話人 "你都選擇唔睇"
講到我係明知governer 好重要,特登唔睇,登撚死咁

喂大佬你咁答法就死撚得啦屌你老母

陰鳩公原來你係弱智
好簡單咁講一講上次睇到既進度
governer 岩岩出場,只係知道個角色,都未知道個劇情

跟住條死柒頭就出黎,話得罪講句 屌人做咩咁重要唔睇,係選擇唔睇,咁重要都要選擇唔睇

再補多句而家問黎有咩意思

我真係屌你老母做乜鳩
第一次留言就被條雜種(老母做雞)屌
真係痴鳩撚線
暫時無
正路住係入邊啦,圍牆都冇點住人

Hornsby 個角色一出場就話要搞革命好假。

Hilltop Alexandria 死晒半條命commonwealth 竟然care? 之前whisperer 個時commonwealth 又完全唔知?好唔合理
COMMONWEALTH 個大佬 同以前無啦啦有一集
送基建草圖果個領袖係唔同人黎既?
可能真係唔知分分鐘negan都未必識
如果negan有遇過佢地,應該會屠城咁濟無而家咁身光頸靚
所以今集係咁講左幾次佢地個城鎮好幸運
就係因為咩事都無發生過
然後佢地而家終於接觸到外界
都係因為有市民偷偷聯絡到出面,而唔係靠佢地上位者既管治
事實上最大粒個女人都唔想理果3個鎮,主要係想搞好自己就算
因為搞得掂都無幾多肉食,成本可能仲高,
不過個西裝男人野心大,係commomwealth做唔到最大,
想係攬住d外面地方做下話事人,先至有咁多故事發生
印象中嗰個係肥嘅阿婆
想搵番出黎望下個樣又唔記得邊季邊集
不過睇今集個女人個態度都唔似係會想理外面
其實我真係冇巴打感受咁多,所以先至話佢拍得差。
我係潤鳩你一個咋啵上面啲巴打都懶鳩得理你條雞蟲你就走啦
Commonwealth之前無出現其實都唔出奇 因為佢個地方真係離Alexandria好遠(U煎,ECQ佢哋都話行咗好耐 經過埋成個廢棄城先到commonwealth)
就係因為咁遠,Pamela 同Hornsby 一齊去到咁遠為咗幾個town 仔(hilltop 唔知算乜)其實好唔合理。
u煎最後一季終於有女
佢應該之後會講多啲 佢個城都要人幫手維持似返個城 咩人都要 我幫你重起返屋企 比嘢你食 之後你咪要幫返我做嘢

同埋好似主要都由hornsby對外 佢有自己plan
有negan 無咁悶

屌條友又話sober 4 年 突然間可以癲咗咁真係做戲咁做
插敘好正
今季最後一季, 一共有幾多集?
一樣16集就完?

同埋想問埋格離果套 FEAR WALKING DEAD
幾時出新季?, 對上一次好似係睇到個靚女Alicia 斷佐手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞