The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
無左阿nick就唔想睇落去
U煎有得錫Rosita都唔錫
pamela同埋lance
一日煲左11集半...睇到16集,睇到俾人鬧
追加果6集唔知好唔好睇呢

我覺得睇埋
有兩集好精彩(e19,22)
17,18,20都同之後劇情有關
得21悶少少
pamela同埋lance之後肯定有衝突
oceanside終於上返水
pamela唔信得過
果個大隻女人原來未食,好耐無見
堆walkers係commonwealth安排一場戲
舊集數一問
Michonne走果個位幾突兀下....同埋做乜9有日文?
雖然劇情需要,但佢都冇諗過班細要咩野,係依D時勢就係唔洗時時刻刻擔心喪屁,有野食就夠,連最基本既野都比唔到班細,比我都走

下半季暫時都好好睇,pamela同埋lance 兩個角兔都幾有個人魅力
劇情變左質,但其實好有另一種味道,好可惜得返半季個人喜好如果skip低語者,直接接萬人聯邦劇情會好好多

低語者作為一個元素幾好,可以
加入救世軍劇情入面,但唔應該用呢個元素做主要劇情
佢呢啲味唔撚識玩政治 外交lo
就算佢say yes or no
武力都唔會對等
唔洗將來有無衝突
而家有衝突你全部人都要死
如果現實黎計
不過佢有主角光環
編劇佢寫到佢呢個決定係岩既
原著係咁嘛, 根本作者都係畫到邊諗到邊. 諗唔到就SHARP END
最應該skip係Reapers, 幾悶下
今季好好睇

得罪嗰句 Governer咁多年前仲要嗰part你都選擇唔睇 咁你依家先問有咩意思
食人族要睇啦 主角群比人迫到個個殺人如麻喎 教堂嗰集當年睇好震撼 係去到Alexandria先變愛回家啫
個天令到毒撚無咗個四眼妹 先發現真四眼妹依家先搵到佢撚狗咁撚
Negan同Maggie出新系列同時空劇集
2023年上
Rick嗰下一嘢劈落去,話用嗰把劈你就用嗰把 勁撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞