The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
fwd 4月17出
就咁睇落pamela 唔似反派,本身佢都唔多care 幾個小鎮,反而hornsby 由呃鳩u 煎開始已經奸味濃,隨時反鳩pamela 奪權

btw, 發覺mrice(盔甲佬)幾似黑仔
真係小小似黑仔
今集好好睇,少有既緊張

Hornsby真係幾奸下,得返幾集希望唔會爛尾
睇緊S10E18
冇啦啦寫條女俾Daryl
S19竟然有Robert Patrick
X Files, Terminator
E19先啱
神父好癲 咁樣殺左Terminator
Season 11繼續大開殺戒
E13 後半段有啲唔明,棟大廈係自出自入定比班兵封鎖咗?點解Negan可以出去比地圖個細佬又番入去?另外今集啲時間線剪到一舊舊但係又唔係好特別,反而令到個感覺好混亂。

同埋有啲覺得神父個角色點會阻止個CIA,照計咁多季講神父角色嘅轉變,慢慢變到心狠手辣同成熟,上季講埋I dont believe that一嘢隊死另外一個神父,就算今集話佢開番間教堂都唔會忽然善良到同Aaron一樣,就算佢真係覺得CIA做得唔啱都唔會簡當刻反面啦,隔離咁多士兵。
好睇左好多
有想睇下集既動力
第11季mvp 係神父
仆街幾似尤其成撚日皺眉頭 扮晒凶
究竟hornsby想點撚樣
應該係喇 跟著個傻既
今集幾好睇
S11 呢個角色出佐未 睇到S11E13 面盲
有少少覺得今集個反派個feel 有啲似governor
呢套野成日忽然膠化D人

早兩季jesus 都由智勇雙全突然變左膠

Match
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞