The Walking Dead 行屍走肉 最終季[第11季] 最後討論區

1001 回覆
36 Like 11 Dislike

以為係生化危機d licker
呢件黑鬼TB真係睇極都好唔順眼,好想佢快d死

祝佢快d死,推鳩我judith bb
都唔知乜q 怪獸,咁就玩左一集
真啊
講下末日前每個人既故事好過啦
似L4D mudman
啞妹我飛嘥
係咪得我係咁 對啞妹呢個group完全無興趣
(未死? ok 得啦得啦 重聚返未 中間發生咩事唔想知)
只係想睇OG角 negan daryl 呢D
一樣 見到就直接飛 硬係覺得拍比啲女權同BLM睇
想問jesus係咪死左?點厷嫁
想問jesus係咪死左?點厷嫁

個角色一d 都唔吸引,之前又消失左咁耐,突然又搵到(雖然有條友話見過佢),但邊有咁易呀
Negan daryl carol 快d開拖 打7 reapers
都係想睇daryl無間道 common wealth咩料呢d主線
啞妹呢d可有可無角真係WFC
(雖然之前同daryl好似幾close
不過daryl又揾返正印)
得幾條痴線佬
比著以前戰神carol一個就滅咗佢地團
片尾個編劇女人係咪劇入面果個女律師黎?🤔🤔🤔
唔係, 嗰個應該系show producer Angela Kang
係咯, 同埋已經十季啦,班友仲咁好裝備又唔憂食,主角就就黎食樹皮
Whisperer 啱啱出場無耐 佢哋以為普通walker咪諗住輕鬆殺 點知係扮walker嘅人殺
話說到最後一季,都無解釋過希斯走左去邊同留左張咩字條
張卡寫住PPP
路西恩都係未出現過
喺條堆滿喪屍嘅橋度唔記得同邊個女配角失散後就消失咗,個演員好似嗰陣要拍其他嘢,佢有機會出現喺twd電影版
建議佢拍lol電影版
啱啱睇返s09e01
覺得Gregory死得好唔公道
佢想借刀殺Maggie就要被吊死
但Negan就只係坐監
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞