The Suicide Squad (2021) 劇透討論區

1001 回覆
64 Like 8 Dislike
成班一齊叫都正 啊~~~
幾時講過
如果你係指漫畫就唔計啦 電影還電影
第一集介紹話佢係殺robin既幫凶
不過可能電影宇宙ROBIN已經成年嘅BVS件衫都唔細件
唔知漫畫有冇講
上集只係睇過一次
你講完youtube搵個intro睇
先留意到用字寫咗殺robin幫凶
得罪講句成套戲得Amanda Waller一個女人有料做領導者無論係角色定個演員演技
唔係啊佢暈咗之後喝鳩其他人個個都幾有霸氣
最後佢做MVP㨃冧Starro嗰幕,仲要加埋Ratism 嗰首配樂,睇到眼濕濕 James Gunn 喺人物描寫方面的確很有功力,喺GOTG 系列都體現出
好睇啊。
dc咪撚再攪黑暗面
而家爽快歡樂咪幾好

係唯一挑剔酷刑果幕就咁用電棒會唔會兒童向左d。捉左佢成晚應該有大把刑求既方法掛
我自己都好鍾意睇HQ愛情觀嘅發展,希望呢套有續集啦
其實三套戲HQ 個角色係連到嘅
要歡樂睇marvel啦你
Bloodsport 都唔錯
八月至十月仲有Stargirl S2
下套The batman

要歡樂可能要劇嗰邊
MARVEL 行錯一步 就係炒james gunn

依james gunn幫DC起左機

遲下仲話繼續幫DC拍

仲開曬聲 話Guardians of the Galaxy 3 就會完

The Suicide Squad (2021) 劇透討論區2
https://lih.kg/2655309
佢係Marvel嗰個彩虹橋佬,可能喺嗰邊真係太行行企企結果喺呢度就大放異彩
我覺得Harley 好多對白(笑位)都有啲尷,如果仲有希望會寫好啲
佢係m記個角色已經死咗
套動畫叫咩名
就係叫harley quinn,而家出左兩季
有正義感同鍾意細路仔係bird of prey 劇情嚟。唔係突然間
Bird of prey 之後先會保護細路仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞