The Suicide Squad (2021) 劇透討論區

1001 回覆
64 Like 8 Dislike
Bloodsport:你老母呀
又係有個女 不過2個對個女嘅態度好唔同
可以係呢方面寫2個有衝突啩
唔靚不過有個人特性

m記最索都係得紅女巫
不過都老啦
同個總統個段話你聽 雖然佢癲 但佢癲得嚟有原則
原本覺得佢好恐怖
到最後死前個句聽到我好sad 根本最恐怖係你班人類
係呀,但佢solo 左半套戲,同成team人都無乜交流,搞到臨尾打boss都無乜同仇敵慨既感覺
到最後坐飛機走都仲好驚佢突然食人
有冇人同我一樣 覺得佢地未team up嗰陣最好睇
即係上岸到去酒吧
唯一有交流嘅都死埋
佢最後真係純粹 為咗救人先繼續幫手打
殺哂革命軍嗰度我笑到痴線
尋晚喺youtube重溫左依段
估唔到個老鼠老豆係Taika做
初初車窗畫面睇唔清楚 到最後係佢wow 咗出嚟
最尾打大佬嗰幕
戲入面又pure又ture
但佢哋無理由會再幫waller賣命
唔驚d資料曝光咩 下集都似會轉過批人
John Cena 做真係啱哂角色需要
佢已經吸引過上套好多
上套我最唔鍾意佢
今套唔想佢死
為咗和平佢會含哂成個沙灘啲撚
呢套好撚高質
Cult 得黎好正好過癮,預左情節唔合理 亂咁黎
拍得過癮就值晒啦,加上笑料都幾多

Waller 瓜左幾慘,到最後先知呀頭當佢係一個死士
成日以為波點人有咩大技未放,可以秒殺最後大怪

可能佢戀媽症真係影響好深,但對於真係現實都戀媽既應該好慘。

Shark 真係mvp,皮盾肉厚,刀槍不入
比d可愛魚仔咬到仆街

一開始隊team A真係笑到仆街
特別係個T.D.K 真係笑喊三聲
James Gunn真係冇令人失望,呢套算係近年最好睇嘅DC戲
要娛樂性又有,要血腥畫面又唔手軟
James Gunn啲搞笑位唔算好好笑但會覺得有趣
鯊魚好有Groot影子
睇完淨係覺得小丑女好多餘,鼠女先係重點
Zack Snyder justice league
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞