The Suicide Squad (2021) 劇透討論區

1001 回覆
64 Like 8 Dislike
睇啲wwf meme 已經feel到john cena 無乜包袱,同埋真人有城府好多

摔角手john cena 真係一個角色嚟,無論係玩出場音樂,定係sell正能樣愛國膠,佢都係當角色咁演繹
依套戲個角色可以咁樣諷刺「摔角手john cena 」,其實佢都係話比觀眾聽「你以為我真係個傻仔?」
Batman 都伏?
今次batman 定位係偵探片,
到時一定好多人話咁多文戲,唔好打,打得少..
不過佢果啲力量型嘅殘暴暴力打鬥好正,
係少有英雄片入面明知條友冇超能力,
都覺得佢好撚危險好撚打得
係,仲要呢幕睇得勁爽

有人話覺得呢幕HQ 好似好op 咁,
但其實就係要咁先夠爽,
我同幾個fd 飲住啤酒食爆谷睇呢幕爽到
今集開頭估佢唔到,一路睇一路笑
titans原來仲有s3

老老77 爛到仆街
為nightwing先捱埋s2
呢套笑到仆街
咁the rock本身都係啦
咪就係比較咗佢兩個囉

btw xina奶共仆街死 thx
TDK笑撚到我
屌,我以為最尾無死個個係flag
所以都奇怪點解佢地話咩佢唔係好人
屌,最鐘意係flag
反而狂野時速,我想見返the rock
前期講佢去接待小丑女個原因係我聽民意,跟住夜晚屌完佢之後就講邊個唔撚gur我嘅就送佢入個塔入邊餵怪獸,唔單只係佢仲要係全家一齊送去俾隻怪獸食
好想wb夠膽出一套偵探導向既片叫 the world's greatest detective
睇戲就睇內容啦
睇戲為咗伏線同彩蛋 咁就叫有故事? on99
冇睇開
想問呢套係咪超能暴隊reboot?
定續作?
呢條線收尾最神
用個將軍側面描寫 兩句 條友浪漫主義
想控制哈莉條癲婆 但臨時又用碌鳩諗野 搞到自己冇晒警戒 再一句辣著佢 比人背刺
Both
係單元故事,好似柯南咁樣
求其兩集柯南無乜關係,但你知係一個系列
i see thanks!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞