The Suicide Squad (2021) 劇透討論區

1001 回覆
64 Like 8 Dislike
隻海星其實好撚慘原本自由自在漫遊太空,無啦啦俾人捉咗困咗30年,一有機出嚟就俾人收皮
不過Thinker只係一個typical evil scientist呢點太flat,睇唔到佢智力上點樣outsmart身邊嘅人 (以為佢俾Ratcatcher押走個陣會有反制),亦都冇d cls但logical嘅諗法
依個thinker係咪同cw套flash同一個角色差好遠
真心唔覺有幾thinker,似fucker多d,出嚟搞笑
係同一個黎 所以就咁死左我覺得有d浪費 迴力標隊長都係
啱呀,是但搵個generic 嘅科學家都代到佢個位,唔明點解咁樣就曬左個有趣嘅奸角

Captain Boomerang睇trailer個陣已經估到會收皮係後段場面完全冇出現過
HQ 動畫第3季唔知會唔會有波點人
中間講小丑女去到俱樂部段文戲悶到訓著
酒吧個段真係冇咩特別野表達,唔太show到佢地點bond,幾個角色係呢段都冇咩發揮
King shark 依家set up咗starro 希望遲啲會喺劇或者電影見到jarro
越來越睇唔透爛番茄啲俾分
venom幾好睇但爛番茄就勁低分
呢套一般般反而勁高分
比想像中多人死
波點人
唯一一個我想佢升做單主角既角色,反而peacemaker由一出場我已經唔鍾意佢

重有walking dead 大佬,拍到成2018月光光心慌慌咁有形,又係第一個良心發現既人,咁就

Harley 個性格同我印象越走越遠,打arkham嗰陣鬥氣先係佢性格,但dceu從來同bman對手戲過,又無宿敵,完全無鬥氣情節。無咗Joker ,連痴變剚無得睇。

我覺得佢似演緊一個無batman 時空既joker多過harley ,不過我覺得佢演得好,只係我想睇arkham 個pair 小丑
上集果段酒吧?
Peacekeeper都預咗唔會死
呢套睇完起碼記得幾個角色
上集果啲隊員
唔係有will smith 做都唔會記得deadshot
仲以為個黑人係死射==
但個設定好似
點解叫血拳
可能本身想用番deadshot
但will smith 個期就唔到
venom其他都幾垃圾
唔係可能 係真係
但我覺得今集Idris Elba 做嘅效果will smith 未必做到
兩個角色好似
差在bloodshot 冇咁表面上咁錫個女
HQ單拖既手法好吳宇森

套野睇落去好多致敬,係咪錯覺黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞