[精主偉大] 我是一粒精子 Part II

652 回覆
121 Like 1 Dislike
唔會係成班塞入條黑警春袋度掛
諗起算死草
都仲係唔係好明白飛機 機

最後個字要佢好似機械咁我明, 但係佢係要一直射精為左D咩
最新個update似番part 1咁 咁氣勢磅礡

精主偉大
精神可唔可以快D update 我都想知點解
好想知啊
依家每幾個鐘就入黎check有冇更新
中晒樓主啲精毒
萬千精兵分成兩大片人海跪下
中間形成一條寬闊的通道
只見精液之神的親衛隊從遠方走來
抬着一道由水管砌成的轎子
精兵伴隨着親衛隊步行的速度不停地禱告
只見轎子坐着一名半昏睡 且是全裸的女子
嬌小但身材姣好 貌美如花
有九分長得像田中美奈實一樣
肌肉男一看 心中如受了雷殛一樣⋯
這不就是他的妻子嗎?!!!
肌肉男放聲大喊:
「做乜撚嘢呀?點解佢會喺度啊!⋯」
「你地對佢做過啲咩嚟?發生乜撚嘢事呀?⋯」
但肌肉男的口被精龍一手堵着了
滿手精腥把肌肉男薰得喘不過氣來
「你放心 這不是人類認知中的昏迷⋯」
精神安慰肌肉男說道
「⋯而是深層精液中毒⋯」
肌肉男施展渾身力量 竟然掙脫了精龍的手
「乜撚嘢精液中毒話?中乜撚嘢毒?」
「自從你背叛妻子 四出在外找樂子後⋯」
「⋯你的妻子便陷入了獨守空房的悲哀裏⋯」
「⋯失去了身為妻子的權利 身為女人的意義⋯」
「⋯我知道世上有無數女人正在面對這困境⋯」
「⋯但你的女人不同 因為有你這位幸運兒!」
「⋯只因你體格強健 成為了天選之人 ⋯」
「⋯我決定親自把生命的禮物賜予你的女人!」
「⋯我現在要取代你的身份 執行你原本的使命⋯」
「⋯藉着精子的奧秘 將生命的禮物賜予那蒙福的子宮!」
夫目前
飛機機目前犯
田中美奈實深層精液中毒

精神識貨
屌你老母有個咁正嘅老婆唔晚晚翻屋企中出走去叫雞你冇撚野啊?
係飛機機面前玩夫目前
咁飛機機只係可以企係一邊不停打飛機?
精神係咪夫目前犯緊唔得閒update
樓主返尼未
精主偉大!
精神呢?
肌肉男奮力要掙脫腳上的束縛
精龍卻按着他 風流條儻地說道
「你都係乖乖地幫我生仔啦⋯」
「你知唔知呢度啲士兵點嚟㗎?」
「就係喺我老豆碌鳩嗰度射出嚟㗎!」
「我老豆達成使命 肉體消失之後⋯」
「製造士兵嘅偉大工作就靠你啦!」
「我愛兵如子 你就係等於幫我生仔!」
「你知啦 全世界有大約40億女人⋯」
「有冇生過仔唔緊要 我哋全部屌撚晒⋯」
「重新配種 確保唔會再生到你呢啲柒頭出嚟!」
「再加埋有唔知幾多唔男唔女果堆⋯」
「我當住50億人先啦⋯」
「知唔知要令50億人懷孕 需要幾多粒精子?」
「答案係50億粒。」
「需要幾多隻精兵呢?同樣係50億隻。」
「但可惜 人類唔可以自行製造精兵⋯」
「但係我哋可以轉化人類精液 變成精兵!」
「轉化一隻精兵 需要人類睾丸一日能製造嘅份量⋯」
「即係大約5億粒人精 換一隻精兵⋯」
「你腰力咁好 每一督精應該有5億粒精子⋯」
「咁輕輕加減乘除 你神聖嘅工作就係要射50億次!」
「射50億次 姐係要打50億次飛機!」
「明唔明呀?知你點解叫飛機機未啊?」
飛機機
Cls
要一年之內完成就要每秒射159次
0.0063秒射一次,真係名副其實飛機機
50億次

捉多幾隻狗返黎 係咪可以減低工作量
本身仲以為係飛機杯打錯咗做飛機機
原來係有其含意
我唔應該質疑聖典
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞