[精主偉大] 我是一粒精子 Part II

652 回覆
121 Like 1 Dislike
也許兩座建築的選址反映出
新舊殖民政權之間智慧的高低
樓主寫故仲有哲學道理 好癲
個故好似向緊一個好古怪嘅方向發展
生仔機機出現?
屌追到依家變咗林奠性慾
全香港最臭嘅臭閪
可否加埋大波驊?想睇佢獻乳比精神
可唔可以唔撚好咁重口味
總督府應該仲收埋咗個老處女姑娘....

可唔可以當我無講過?
仆街講中咗 個故真係向住一個好古怪嘅方向發展
睇到呢章想棄故
唔想睇到d唔應該睇既野
然後女總督注意到精龍偉大的陰莖
… 我屌吖? 對住我扯到咁恆嘅?
要知道現實中的女總督
是一名久未行房的寂寞女子
… 我幾廿年嚟都幫唔到我老公起機...
… 我老公仲成日屌鳩我
話我係心邪歹毒嘅皺皮閪...
… 日日掛住計數 掂都唔掂吓我...
… 又話我同我個大陸老細扑嘢...
… 痴撚線 宜家竟然有件咁砌得嘅
… 對住我扯到恆一恆... 我屌咩...
想着想着 女總督胯下感受到一股暖流
那股暖流 數十年沒有出現了
女總督早已停經的陳年皺皮閪
竟然奇蹟地滲出了淫水 ! ! ! !
她開始含羞答答地用內八字腳站立
嘴角含春 又努力地嘗試掩蓋內心的喜悅
口水不由自主地滴在地板上
精龍反應不及 腦袋糊塗了
… 搞乜撚嘢呀? 條臭閪佢做乜撚嘢呀...
女總督眼裏閃過淫邪的凶光
… 嘩嘩嘩 佢想點撚樣呀...
那婆娘開始獸性大發地衝向精龍
… 嘩嘩嘩仆街 好撚大浸臭閪味...
女總督雙臂突破早前固定的石膏
像樹熊一樣擒住精龍雄糾糾的身軀 !
「快啲屌我 ! 快啲屌我 ! 我要比你屌 ! 」
呢段太核突
女總督使出武林中失傳已久嘅吸精大法
成功消滅精龍
然後女總督注意到精龍偉大的陰莖
… 我屌吖? 對住我扯到咁恆嘅?
… 我幾廿年嚟都幫唔到我老公起機...
… 我老公仲成日屌鳩我
話我係心邪歹毒嘅皺皮閪...
… 日日掛住計數 掂都唔掂吓我...
… 又話我同我個大陸老細扑嘢...
… 痴撚線 宜家竟然有件咁砌得嘅
… 對住我扯到恆一恆... 我屌咩...

點解樓主會有魄力去演繹777嘅內心
係好生動但重口無下限
我聽講你係全香港最臭既臭閪
全故高潮好正
但睇到軟咗
我屌我睇緊啲咩
精龍被殺個措手不及
身經百戰的牠竟被女總督推倒在地
牠身上的老女人口水直流的對牠說:
「我要你屌我! 我要你屌死我! 」
精龍心想 也許是自己身上的精氣太濃烈
但這個老女人也太瘋狂了
並且她散發出的閪味實在太強
精龍自己也快要嘔吐了
瀕臨崩潰的精龍朝天大喊:
「父啊 ! 求你不要讓我喝這苦杯 ! 」
「但只有征服此地的最高領袖」
「才算是徹底解放了這天殺的地方」
「我要確立精液之神神權統治的開端」
「不要照我的意思 ! 要照你的旨意 ! 」
一番禱告鼓勵後 精龍回望眼前的女總督
輪到牠不禁倒抽一口涼氣
只見女總督已把肉色阿嬤內褲拉開
露出她毛茸茸的陳年停經皺皮爛臭閪
千年鹽醃鹹魚死老鼠的惡臭撲面而來
精龍臉容極速扭曲 深吸了一口氣
把生化劇毒的腐屍酸餿味
一股腦兒的全抽進肺部中
用生命值硬接精液之神差派的任務
呼氣一刻 精龍精氣停止運行
雙眼發白 嘴唇顫抖 四肢無力
死去活來的精龍感覺自己是新造的人了
猛地聚精會神 用剛才修煉而成的力量大喊
「好 撚 臭 呀 ! ! ! ! ! 」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞