[精主偉大] 我是一粒精子 Part II

652 回覆
121 Like 1 Dislike
耶蘇出世爭寵
即係原來精龍係天使咁樣睇落去精龍好快變路西法
小男孩似乎超然於物外
對四周戰亂的恐怖不為所動
踏步上前 用善良慈祥的眼神
仔細地看着眼前被燒成焦炭的精龍
粉嫩的小嘴會心微笑了一下
便舉起白潔無瑕的小手放在精龍頭上
「你依家覺得點呀?」
硬橋硬馬的大將軍閃開了頭
對突如其來的關心嗤之以鼻
小男孩對不領情的精龍不以為然
將目光轉向總督府內的精兵
「看吧 我就是生命的禮物!」
「我父親福音的終極見證!」
「父親與祂的子民在玻璃海上踱步⋯」
「舉杯齊喝那新造的葡萄酒⋯」
「以我將與我的子民在美善的新世界裏⋯」
「一同演奏頌讚生命的詩篇!」
「我就是我聖父的聖子!」
「臨到這世界 帶來和平和安慰!」
話音剛落 聖子便步回聖母的懷抱中
精神和聖母皆對聖子流露出讚許的眼神
精兵中有部分誠心俯伏在地
跪拜君臨大地的精神聖子
只有精龍用無比怨毒的眼神仇視着他
精神=上帝
狗嫂=聖母
細路=耶和華
精龍=路西法

幾時有摩西分紅海
我覺得精龍做得大將軍始終有傲氣
打大佬始終要靠自己
佢係有祈禱求神幫 但最後都係靠自己
但精神理都無理佢又係另一回事
睇聖經算唔算係劇透
我覺得算
咁我俾人強制劇透咗12年
睇聖經嘅巴/絲們
想問下點解路西法要叛變
同埋呢個cls故入面地獄係點
「哈 呀細佬你噏乜撚嘢呀?」
精神 聖母和聖子以及萬千精兵一片嘩然
震驚的看着眼前大放厥詞的精龍
「你依家同我哋講呢啲 有乜撚嘢用啊?」
「你知唔知我前面呢灘嘢 乜撚嘢嚟㗎?」
「出嚟鳩噏你就叻 打撚過仗未啊?」
「知唔知遇到呢隻閪野 要點處理啊?」
「鳩毛都未生齊 喺度指指點點?」
「你老味你問我依家覺得點?」
「你試吓焗住屌個千年鹹魚爛臭閪⋯」
「俾啲鳩屎閪水嗱爛你全身⋯」
「再俾啲黑色鼻涕蟲強制深喉⋯」
「屌鳩完你屎忽窿再自焚⋯」
「你咪知我而家覺得點囉」
「精龍!!!!!」
暴怒的精神喝止狂妄的精龍冒犯聖子
精龍繼而把怨毒的目光轉向精神
「你喝鳩我?你依家喝鳩我?」
「我啱啱向你求救幾多次 你知唔知?」
「你一直以嚟當我臭四 你以為我冇感覺?」
「我一直以嚟仆心仆命同你做世界⋯」
「你要我綁啲咩人 我全部同你捉晒返嚟⋯」
「你要我幫你練幾多兵 我全部做足⋯」
「你知唔知啱啱條臭閪個閪有幾撚臭?」
「啲閪水有幾撚毒? 我有幾撚辛苦?」
「你要我屌死埋條爛臭閪 我都同你頂硬上⋯」
「你自己可以匿埋屌靚閪 我粒聲都冇出過⋯」
「咪撚唔記得條正閪係我幫你綁返嚟㗎!」
「我做咩都可以俾你鬧餐懵⋯」
「連嗰時想幫你出氣 屌鳩你老竇⋯」
「你都可以叫我死撚返埋一二邊⋯」
「而家你屌撚完閪 仔都生撚埋⋯」
「就諗住反面唔認人?當我condom?」
「乜撚嘢屬世磐石 全撚部大話!」
被大力侮辱的精液之神
怒髮沖冠至啞口無言
自老早以前蟑螂兄死後
從沒有活物膽敢如此放肆
此刻狂妄的精龍在祂眼中
與蟑螂兄竟有幾分相似
祂二話不說便舉起純白的手掌
從掌心中發射一道雷殛般的精氣
精氣重擊在意猶未盡的精龍胸口上
把本已是奄奄一息的牠擊到在地上
根據《失樂園》,路西法在未墮落前,他由於過度驕傲而忘記祂是一個天使,意圖與神同等。有一天,上帝帶聖子巡遊天界,讓眾天使向聖子下跪參拜;路西法因為不滿上帝讓其向聖子下跪,率領天界三分之一的天使叛變,路西法極端驕傲和自信祂可以推翻上帝。不過,路西法和祂的軍隊都失敗了,因而被放逐並失去了過去所擁有的榮耀,結果被逐出天堂,墮落成魔鬼(撒但)。路西法在地獄重新建立了一個類似天堂的新世界,在那裏祂成為了魔王撒但,而跟隨祂的墮落天使們則成為惡魔(demon)。

參拜路西龍
同情精龍
好似乜野都係佢handle咁
自己就NTR 精龍就林鄭
唔反都難啦
精龍堅係慘
以前睇開覺得精神對佢不嬲都好harsh
可能係對佢有好高期望
但而家精龍一次過翻舊帳
就顯得精神其實一直都係對佢好仆街
啱呀
精龍仆心仆命咁follow精神嘅指令
甚至係啲精兵心目中地位高過精神
精神叫班兵跪拜聖子嗰陣都唔係全部跪曬
但係精龍連獎賞都無,最多都係話佢係基石
跟咗個仆街老細

Btw 期待摩西分紅海嗰度點作
「放肆!!!!」
怒不可竭的精神扯開嗓子
喝罵躺在地上掙扎的精龍
「哼 俾人屌幾句就發晒爛渣⋯」
「你條撚樣惡撚過共產黨喎!」
另一道精氣再次痛擊了精龍
「共產黨?」精神駁斥道
「用如此卑賤的狗奴才與本尊相比?」
「長久而來本尊一直忍讓你⋯」
「桀驁不馴且屢勸不改 橫衝直撞⋯」
「時至今日竟敢褻瀆你的父神?」
「父神?你有當過我係親生仔咩?」
「我喺你馬眼彈出來果下⋯」
「已經諗緊要點樣努力報恩⋯」
「你就由始至終都當我係工具⋯」
精神一時語塞 無法反應
「我問你⋯」精龍續道
「如果我當日斬唔中隻曱甴個頭⋯」
「你仲會唔會比個大將軍我做?」
「定係當我只係其中一隻精兵?」
「抑或你會即刻處決我?」
「答唔到喱?我代你答吖⋯」
「你會話我唔配你嘅恩賜⋯」
「然後即刻踢我埋一二邊⋯」
「當自己從來無射過我出嚟咁囉!」
但係精龍本身個獸印係點尼

「父神?你有當過我係親生仔咩?」
「我喺你馬眼彈出來果下⋯」
「已經諗緊要點樣努力報恩⋯」
「你就由始至終都當我係工具⋯」

係咪天生
可能精兵都有不過無特別描述
至死不渝地支持精龍
佢搞掂到條臭閪 為民除害
精神做過啲乜?
呢鋪真係橕精龍
「夠了 你放肆夠了⋯」
精神從手中變出一團前列腺液
猛地用食指高速彈出前方
封住了滿口輕蔑控訴的精龍的口
豈料精龍發動血紋身的法力
把前列腺液漿團用烈火燒去
吐出殘餘的精漿後轉向天真的聖子
「知唔知你點解叫聖子呀?」
「因為你呀嫲叫高橋聖子呀!」
「你老豆改個AV女優名俾你⋯」
「嚟記念佢幻想出嚟嘅大波老母呀!」
「你又知唔知你老母點生你出嚟㗎?」
「係你老豆叫我輸啲精毒去佢果度⋯」
「整撚暈佢 迷迷糊糊中毒咁撚樣⋯」
「再搞到佢好似吸撚完毒吊癮⋯」
「不知幾撚饑渴咁嗌你老豆去屌鳩佢⋯」
「仲要起佢以前個老公面前屌呀⋯」
「你老豆仲要我整到佢老公半死不活⋯」
「日撚日係咁射精幫佢整精兵呀⋯」
「呢一刻仲射緊㗎 冇撚停過㗎⋯」
「契弟你有興趣嘅話我帶你去睇吖⋯」
「好撚過癮㗎 高射炮咁爆出嚟㗎⋯」
精神再從手中變出另一團前列腺液
精龍見狀便發動血紋身的鐵血紅牆
築起防禦抵擋精神的攻擊
「你個仆街好老豆無話你知喱?」
「做埋咁閪多污糟邋遢嘢⋯」
「緊撚係唔想俾你知啦!」
「一日到黑係度大條道理講耶穌⋯」
「咪又係全撚部要我幫佢做?」
「而家條撚樣想撇帳呀!」
「生你出來諗住取代我呀!」
「用完即棄呀!當我condom啊屌!」
連高橋聖子都有意思
真心cls
呢個伏筆到底鋪咗幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞