[精主偉大] 我是一粒精子 Part II

652 回覆
121 Like 1 Dislike
精主偉大阿拉花瓜
終於等到精神
50億隻精兵仲屌乜鬼女啊, 直接統治地球啦
精兵工場好撚痴線
勁呀, 飛機機
咁D精要成就使命嘛 使命就係屌大D女個肚
但係射一次要三日先回到氣喎
肌肉男面部發青 了無血色
「⋯50⋯50億次?」
精龍便大力甩了肌肉男一巴掌
「係呀!50億次啊!冇撚聽書呀?」
「不過你放心 你每射完一次⋯」
「我都會用法力輸啲精氣俾你⋯」
「如是者 你就可以不斷射落去⋯」
「射撚到你交到數為止!」
「你最撚鍾意㗎啦!唔好唔認啊!」
「精龍!儀式即將開始 別再胡鬧!」
被精神喝斥的精龍便收斂起來了
數十萬精兵再度開始禱告 唸頌禱文
「我們在天上的父⋯願人尊父之名為聖⋯」
「願父之精降臨 願父之精子射在地上 如同射在天上⋯」
「我們日用的精液⋯ 求父賜給我們⋯」
「不叫我們遇到陽萎⋯ 救我們脫離花柳⋯」
「因為女人 陰道 生命 全是父的 直到永遠 阿門!」
此時 精神慢步至肌肉男妻子面前
祂的氣息把她從精液中毒的狀態中喚醒過來
並發出了陣陣的溫柔嬌喘
肌肉男要發瘋了 他不停大喊:
「老婆⋯我嚟救你!老婆!頂住呀⋯」
精神偉大陰莖的亮光變得更耀眼了
「屌你老母你想點⋯行遠啲啊!」
「屌你老母我班晒成班伙記冧鳩你呀屌你老母!」
肌肉男不斷地掙扎 但徒勞無功
「離開佢遠啲啊!屌你老母⋯屌⋯屌你老母!」
精神置若罔聞 閉上雙眼 慢慢抬頭向天
張開雙臂 把全身的力量滙聚在陰莖中
迎接祂久違了的終極勝利
NTR
新主禱文終於出返嚟 以前part I睇到笑到仆街

精龍撚化黑警真係好正
cls
精主經
屌完水炮車係咪有聖母經
主禱文出現了
終極勝利只有一次,用久違好似唔係好岩咁
精神或成最大贏家
神可以創造一塊佢舉唔起既石頭
都可以有久違的終極勝利
[/quote]終極勝利只有一次,用久違好似唔係好岩咁[/quote]

神嘅時間觀 人類無法理解
把全身的力量滙聚在陰莖中

田中美奈要被屌死了

精神呢
召喚精神

這是我夢寐以求的時刻
我全身散發出來的亮光和熱力
就是那生命的氣息和精子的魔力
令那蒙福的女人自動張開了她纖瘦的雙腿
那神秘的三角洲便赤裸裸地展現在我眼前
一小撮陰毛像灌木叢一樣遮住了陰門的頂端
她長久以來沒有遭受房事的操勞
令陰唇的皮膚變回少女般的粉嫩緊緻
受精子氣息刺激的陰蒂在微微抖動
就像在呼吸一樣 並漸漸滲出了淫水
那女人全身開始發紅 嬌喘聲也變大了
右手開始用青蔥手指撫摸陰蒂
左手則肆意揉搓着半邊胸部
「射⋯射俾我⋯老公⋯呀~射俾我⋯」
這美女全身的皮膚變得晶瑩剔透
白裏透紅 並滲出了汗珠 誘惑非常
「我好想要啊⋯我好掛住你碌大支嘢啊⋯」
美女的呼吸聲變得更加急促
現場充滿着淫蕩的空氣 我站到了她雙腿之間
全身血脈賁張 灌滿神力的陰莖比鑽石更堅硬
「快啲插我⋯嚟啦快啲插我⋯插死我呀⋯」
「我濕到滴緊水啦⋯當我係雞咁屌就啱㗎啦⋯」
我用神聖的陰莖抵住濕潤的陰蒂
「嘶⋯嘩你咁勁嘅!扯到行晒又熱辣辣⋯」
「快啲插啦⋯我忍唔住啦⋯等你插我好耐喇⋯」
「屌死我!當我係雞咁屌!快啲屌死我!」
我全身血管激凸 身上的光芒是前所未有的光亮
「我好痕⋯好痕啊⋯個閪窿標緊水啦⋯」
「屌死我⋯老公你想點屌都得!」
「淨係俾你一個屌⋯我生出嚟就係俾你屌⋯」
先祖兄弟啊 我不客氣了
NTR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞