[精主偉大] 我是一粒精子 Part II

652 回覆
121 Like 1 Dislike
估唔到part ii居然會係咁樣嘅發展
其實part i最後幾章變到cult片咁都已經覺得好反高潮
睇咗咁耐真係睇到呢度忍唔住要留個名表示欽敬
[quote]
雄性動物的天性就是多快好省地繁殖!
能插進越多鎖的鑰匙 就是越好的鑰匙!
屌遍天下臭閪的男人 才是真正的男人!
只有真正的男人才是警隊的未來!

[quote]

黑社會主義好
⋯⋯荒謬!!!保家衛國何罪之有?
治亂世用重典 將亂港廢青暴徒繩之於法
是警察的天職 是愛國者的使命!
荒謬!!!叫雞尋歡何罪之有?

等睇精神打狗棒法
黑社會主義好

三萬狗隻同幾十萬精兵劈友邊個會贏
精神開隻黑狗波未,黑狗血祭天
「我唔想死啊!!!」
肌肉男聲嘶力竭地喊出了自己的遺言
「放心 你有排都未死住。」
一道低沉的聲線劃破了喊聲過後的寂靜
肌肉男回過神來 全身毛管直豎
並倚靠先天敏銳的觸覺
全神貫注地找尋聲音的來源
「唔使搵喇 我喺你後面!」
肌肉男的椅子被猛烈地旋轉180度
椅腳磨擦濕滑的地板 發出刺耳的聲響
肌肉男驚魂未定 與一雙血紅的眼睛對上了
擁有那雙眼睛的生物滿身肌肉 盤根錯節
令肌肉男引以為傲的身型瞬間顯得像一條廢柴
那生物白皙的皮膚上覆蓋着用刀雕上的血痕
血痕縱橫交錯 隱隱發着紅光 似乎具有法力
並暗含着不為人知的秘密 像是獸的印記
就是那屬於萬惡魔鬼的 褻瀆的名號
Push
讚嘆精神嘅力量
讚嘆樓主嘅文采
點解精神多咗血痕 係咪有助增加精力
米奇老味
隻狗俾精神屌到脫肛 屎忽就唔會再有春卷油
原來狗嘅老細係精神姐係保安局局長都有春卷油
I need more 啊樓主
精神幾時打救隻狗
蛇舌都重口
咪係 蛇舌不知幾撚正
精神去左邊
「你叫咩名?」那生物以盤問的語氣打招呼
肌肉男六神無主 啞口無言
「我問你叫咩名?」白色生物再次問道
「我係警員PC ⋯」
「P乜撚嘢C呀? 我問你叫咩名呀懵撚!」
「我⋯我⋯我叫⋯」
「你唔係驚撚到連自己個名都唔夠膽話俾人知下話?又話自己對得住全世界?」
「我⋯我⋯⋯」
「我乜撚嘢姐?我我我~」
肌肉男不甘被肆意羞辱 垂下了頭
那生物彎低了身 開始自我介紹
「嗱 我就叫精龍 人稱精龍將軍 你條柒頭係我捉返嚟嘅 ⋯」
「我麾下幾十萬精兵蓄勢待發 準備為我老豆打天下 收你哋班柒頭皮 至於我老豆係邊個你好快會知⋯」
「同你單聲先 我老豆有鋪癮 好鍾意屌人屎忽 佢會唔會屌你屎忽我唔知 不過你等陣準備幫我生仔啦⋯」
肌肉男整個腦袋一片空白
一邊聽 一邊懷疑着自己的語文能力
因為他所聽見的 他完全聽不懂
精神撚狗
Pc9527
精神係神,
精龍係魔

原來係精龍嚟嘅

佢老竇係咪就快出返嚟打救肌肉男
p乜撚野c呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞