[精主偉大] 我是一粒精子 Part II

652 回覆
121 Like 1 Dislike

精龍嘅樣應該係咁嘅樣
精龍
我真係估唔到呢個係伏筆
由 Day 1鋪到而家

由day 1 開始就已經係阿嫲
聖母眼角流下驚恐的眼淚
趕緊用手掩着聖子的雙耳
精龍見狀 更是扯開嗓子大罵
「你條臭閪做乜撚嘢啫?心虛呀?」
「你驚你條雜種仔俾我爆大鑊⋯」
「知道你以前啲柒碌嘢呀?」
「好人好姐揀條廢柴差佬做老公⋯」
「煮飯又難食 上到床又死魚⋯」
「唔怪得你老公要出去叫雞啦!」
「寧願日日OT打人都唔想返去⋯」
「對撚住你閪口閪面冇水洗面!」
「而家中撚咗精毒就喺度扮賢良淑德⋯」
「明明就係飢渴想俾人屌⋯」
「但又懶撚過閪唔好好練下功⋯」
「含吹奶啜騎乘69冰火吞精毒龍鑽冇樣掂⋯」
「你話我知 你有乜撚嘢價值?」
「樣靚得個殼 加對爛鬼雞包仔⋯」
「肉地呢?功夫呢?內涵呢?」
「一撚柒樣都冇呀!」
「而家得米生咗仔喇 上位喇⋯」
「完全唔撚記得你嘅大恩人⋯」
「姐係我啊!冇我關照你嘅話⋯」
「邊有得你今日咁撚風流?」
「如果唔係我整暈你果時忍撚住⋯」
「我一早食撚咗你個美麗西啦!」
精龍
由聖經情節變返現實
不停出出入入
「我一早食撚咗你個美麗西啦!」
美麗華嘅好朋友
正, 聖經咁厚, 有排玩。

第緊出精子版十二門徒同埋啓示錄
精龍成日上蓮燈?
精龍終於大爆發
等睇精龍大戰精神
精龍會帶住三分一精兵叛變

「好人好姐揀條廢柴差佬做老公⋯」
「煮飯又難食 上到床又死魚⋯」
「唔怪得你老公要出去叫雞啦!」
「寧願日日OT打人都唔想返去⋯」
「對撚住你閪口閪面冇水洗面!」
「而家中撚咗精毒就喺度扮賢良淑德⋯」
「明明就係飢渴想俾人屌⋯」
「但又懶撚過閪唔好好練下功⋯」
「含吹奶啜騎乘69冰火吞精毒龍鑽冇樣掂⋯」
「你話我知 你有乜撚嘢價值?」
「樣靚得個殼 加對爛鬼雞包仔⋯」
「肉地呢?功夫呢?內涵呢?」
「一撚柒樣都冇呀!」

好抵死
Between精龍好熟行情
係咪以前捉人果時順便落場耍兩手
竟然有這麼年輕的奶奶!!!
唔扑得都起碼打下魚蛋先啦
所以精神嬲嬲
「從我受生而來的造物⋯」
「當今竟敢忤逆我 你的神⋯」
聽見精神這話 精龍更是囂張
「神你老母 你係一粒精嚟㗎咋⋯」
「你本質係咩 你自己最清楚⋯」
「追故追咗咁耐嘅讀者朋友⋯」
「個個都知你條撚樣係咩料㗎⋯」
「以前你為求目的不擇手段⋯」
「捉幾多人 殺幾多生 燒幾多條村⋯」
「你以為真係冇人記得咩?⋯」
「而家你條冚家剷想洗底?」
「好撚心你學下我啦⋯」
「面對現實 承認自己係仆街冚家剷⋯」
「為私怨要征服全世界人類報仇⋯」
「我而家就要同全世界人講⋯」
「你!呢!粒!精!唔!係!神!」
「你只係一條死好命嘅私怨撚!」
精液之神的忍耐力已達極限
「卑賤可恥 忘恩負義的妖獸⋯」
「蛇蠍心腸 惡貫滿盈的魔鬼⋯」
「褻瀆你的神 你的聖母 我的聖子⋯」
「毀損我精液之神的美名⋯」
「侮辱我的祝福 唾棄我的恩典⋯」
「墮落吧!萬惡的龍!墮落吧!」
「現在你要被擊退到你的無底坑了!」
「屌那星⋯ 又嚟鳩噏無底坑⋯」
「你講緊你以前果個Tenga杯之嘛?」
「吖⋯ 唔知你成日提嘅果個濕鳩玻璃海⋯」
「⋯游唔游到水㗎呢可?⋯」
一道前所未見的天譴雷殛劃破長空
伴隨着精龍呼天搶地的慘叫聲
血紋身的鐵血紅牆被徹底擊碎
讀者朋友穿越咗第四面牆
我係精龍讀者朋友呀hi

頂住呀 唔好死呀
我仲要睇精龍戰勝精神,唔好死啊
Tenga杯底之刑
到底佢之後會叫露西龍定tenga龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞