【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
姊妹就係咁~

有乜難都會互相幫助~

就算係一個飽經風霜...看破紅塵...幾堅強既女仔都好...遇到感情事都會顯得特別脆弱...

特別需要有個人喺身邊攬下...有個地方躲下...避下...

『好男人...真係好難遇呢...』遇左咁多個...諗住今次會遇到個好...
果然係虎父無犬子...

個老豆係畜生,個仔都唔會係人...

我就梗係唔會俾佢再進幾步...

好彩既係呢個哎吔阿哥膽唔夠大...唔敢夾硬黎...

唔敢好似佢老豆咁...強姦我...

係專登定係點
有型有款...無乜不良嗜好...有份穩定既職業...收入唔錯...仲供得起層樓既...點睇都唔衰啦...

點知...又係衰食女...

仲要食𡃁妹…

『唉...睇黎呢個世界...真係無好男人...』我好無耐咁擰下擰下頭...

ManYan帶住腹黑般的微笑,惡魔般的呼喚:「說甚麼傻話?詩琳...」

說甚麼傻話?

點解ManYan會咁樣講架呢?
「你要做咩女人要揀個壞既男人就預左~呢D都係你以前教我架~」ManYan憐憫咁望住我...擰擰頭...

要做咩女人...要揀個壞既男人...

聽到ManYan咁樣講一講...我先記返起...

記返起初中既時候...

「個個個樣都毒成咁...叫人點揀得落手喎~」ManYan企喺欄杆道,居高臨下咁望住樓下喺籃球場上班兵~

好似金大人閱緊兵咁~
有型有款...無乜不良嗜好...有份穩定既職業...收入唔錯...仲供得起層樓既...點睇都唔衰啦...

仲要食𡃁妹…

『唉...睇黎呢個世界...真係無好男人...』我好無咁擰下擰下頭...

ManYan帶住腹黑般的微笑,惡魔般的呼喚:「說甚麼傻話?詩琳...」

說甚麼傻話?

屌你今日錯字連篇
『揀唔落D毒L既話,咪揀D校草師兄囉~』我就望一望樓下俾班女仔圍住既校草師兄~

聽講個校草師兄都差唔多食勻全間學校既無知師妹~

就除左我同ManYan~

「嘩~嗰條賤男丫?出名賤格~個名仲臭過碌鳩喇喎~」ManYan皺晒眉頭咁擰下擰下頭~

『係丫~條賤男唔單止饑不擇食,仲𡁻完唱添架~岩岩咋嘛~就聽到隔離班嗰個班花俾佢食左~仲話人地搞緊既時候無黎反應,好似姦屍咁丫嘛~仲聽講話佢食勻晒D班花,一直都好想食埋我地兩個校花添~你咪試下俾佢食囉~』我又古古惑惑咁撞一撞ManYan膊頭~
「條友咁賤格,你仲叫我試下俾佢食?你真係夠晒好姊妹喇~我就真心唔明點解佢個朵都臭成咁,仲有咁多女送上門既~傻的嗎?」ManYan西晒面咁擰擰頭~

『咁係咁架啦~毒L你又嫌佢太毒~揀唔落手~咪揀D仆街人渣賤男囉~我地要做咩女人~要揀個壞男人~就預左會有咁既一日~』

「預左會有邊一日丫?」

『唔係我地玩厭~就係俾人玩厭~』

「條路自己揀,仆街唔好喊丫~好姊妹~」ManYan拍一拍我膊頭...

條路自己揀...仆街唔好喊...

今晚出完

三句預告

或者係...

或者真係...

條路自己揀...
我自己屋企...返去我自己既屋企...

無可能...無可能返去...

嗰個唔係屬於我既屋企...

好細個既我,親生老豆拋妻棄女同左第二個女人遠走高飛...

而我同親生阿媽係唔係依為命?

邊有講得咁好聽...

謝校對
果然係虎父無犬子...

個老豆係畜生,個仔都唔會係人...

我就梗係唔會俾佢再進幾步...

好彩既係呢個哎吔阿哥膽唔夠大...唔敢夾硬黎...

唔敢好似佢老豆咁...強姦我...

係專登定係點

呢個係專登既

仲要食𡃁妹…

『唉...睇黎呢個世界...真係無好男人...』我好無咁擰下擰下頭...

說甚麼傻話?

屌你今日錯字連篇

再謝校對
唔知點解今日勁攰咁 成個人迷下迷下
大家發現到錯字都可以盡情抽插我

呢啲粗重野我唔做
大家發現到錯字都可以盡情抽插我Wing wing

Ok

呢啲粗重野我唔做

我又要校對
以前我幫你搵咁多錯字,你未俾人抽插到穿窿咩
大家發現到錯字都可以盡情抽插我Wing wing EMMA GIGI

Ok

Ok
一夜之間所有男人都係壞

呢啲粗重野我唔做

一D都唔粗重
大家發現到錯字都可以盡情抽插我Wing wing

Ok

FF下好喇

呢啲粗重野我唔做

我又要校對

入晒腸啦
大家發現到錯字都可以盡情抽插我Wing wing EMMA GIGI

Ok

Ok

貪婪喔
一夜之間所有男人都係壞

唔係好就係壞

呢啲粗重野我唔做

我又要校對

入晒腸啦

死得未

放心 冇人想抽插你

呢啲粗重野我唔做

我又要校對

入晒腸啦

死得未

邊有咁易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞