【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
上去ManYan道...

『嗯...』我就點點頭...跟住ManYan行...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

雨都仲係好大…

我地兩個女仔喺把細小既黃雨傘下慢慢行...慢慢行...

橫過幾條馬路...

穿過幾個商場...

黎到一個私人屋苑...上到黎ManYan既屋企...
「入黎坐坐先~我拎D毛巾同D衫俾你沖返個靚涼~換返件靚衫~無咁易病丫~」ManYan帶我入到去佢屋企...

一入到去ManYan屋企...喺一個大約只有三百呎既住宅裏面,我就見到有個男仔坐喺電腦前面...身上只係著住條藍色孖煙囪...右手揸住隻Mouse...左手好似放左喺...下面...望住我...

個男仔望住我都望左好一陣子...然係嚇左一大嚇咁撳住自己條...藍色孖煙囪跑去衣櫃前...

呢個男仔...

呢個白白淨淨...瘦瘦地...又毒毒地...睇落都係十五六歲既男仔...

應該就係ManYan個細佬...豪仔?
無記錯既話...應該就係叫豪仔...

ManYan拎一拎套衫埋黎,望住豪仔講:「鄒文豪!有無叫詩琳姐姐丫?」

無錯喇...鄒文豪...係ManYan既細佬...鄒文豪...豪仔...

「詩琳姐姐...」豪仔一邊著住件黑色Tee一邊叫一叫我...

望住豪仔著衫著到雞手鴨腳咁...

「個傻仔怕羞丫~」ManYan指一指住我...胸前...
我望一望落我胸前...

原來已經濕到透晒個Bra出黎...

成件白色絲質無袖襯衫仲要好似透明一樣...

真係乜都睇晒…

「去沖個靚涼先啦~毛巾同D衫都乾淨既~你唔著內衣褲將D衫就咁著上身我都唔介意既~」ManYan同我打左個眼色...

『嗯...嗯...』我就拎住D衫入去浴室...
喺細小既空間裏面...脫光光...將身上所有衣服都除晒落黎...

開一開個花灑...

“灑”

暖水由頭...淋到落身...淋遍全身...

我閉起雙眼...任由暖水淋遍全身...

我要放鬆...我要盡量放鬆...
好放鬆咁淋左一陣暖水...就開始用洗髮水洗洗個頭...

洗到乾乾淨淨...又用沐浴液洗洗個身...

洗乾淨條頸...洗乾淨膊頭...洗乾淨對小饅頭...洗乾淨條小蠻腰…洗乾淨陰戶...

要洗得好乾淨...要洗得好乾淨!

阿Ken個衰人...偷食都算...仲要唔戴套!

俾我見到就一次...見唔到既就唔知幾多次!
唔戴套...唔戴套...唔戴套...

都唔知會唔會染左D唔知咩病返黎!

過份...真係好過份!

我洗左幾次...洗左好幾次...洗左好多好多次!

我點洗都覺得自己好污糟...

俾條渣男搞到成身都好污糟!
“灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑 灑”

我喺浴室裏面都洗左好耐...沖左好耐...

洗到自己都覺得乾淨...沖到滿意...我先抺乾個身...穿上YanMan借俾我既白色大Tee...著上條黑色運動短褲...

用條白色大毛巾抹住個頭出到去...

「點丫~沖完個暖水涼有無好D丫?」ManYan就翹一翹住我隻手,行到去床邊坐一坐...

『嗯...』我一邊抺住個頭...一邊望一望電腦嗰邊...

望到著住黑色Tee加黑色運動長褲既豪仔喺道...做緊網上功課?
豪仔好似好專心咁...好似一個乖乖毒L咁...

「點丫~我既好姊妹~係唔係發生左D咩事丫?」ManYan好關心咁打量一下我。

『呃...嗯...』仲要都幾大件事...

「發生左咩事?講俾姐姐聽~」ManYan食晒花生咁...

『呃...點講好呢...我男朋友...偷食...』我諗都係直接講會好D...

反正我就係一個唔識得轉彎抹角既人...
「下?真架?係唔係有D唔誤丫?」ManYan半信半疑咁問一問...

『係我親眼見到架...』嗰個畫面...嗰個淫亂既畫面...

只係岩岩發生...

我而家仲歷歷在目...

赤裸裸既阿Ken...撳住個細細粒...仲著住套白色校服既學生妹喺床上...

學生妹對腳都放喺阿Ken膊頭上...白色既底褲仲穿喺一邊大髀上...
「捉姦在床?!」ManYan有D大反應...

『嗯...仲要係偷食偷到返自己屋企食...』瞓喺自己張床...

睇住阿Ken撳住個學生妹瞓喺自己張床...狂抽猛插...

好享受...好投入...好忘我...

完全無諗過我...

就係識得要好好享用面前幼嫩既學生妹...

阿Ken仲要話今朝專登唔搞我...就係留黎抽插個學生妹...

個學生妹仲要識得講“又話你女朋友唔會返黎既?”

真係好一對狗男女...
「唔...咁睇黎你都唔會再返去...」ManYan點一點頭...

『嗯...』唔可以再返去...

十年後或現在失去...反正到最尾也唏噓...夠絕情...我都趕我自己出去...

「你亦都無可能...無可能返去...返去你自己屋企...」ManYan搭一搭住我膊頭...

返去...返去我自己...屋企...

今晚出完

三句預告

我自己屋企...返去我自己既屋企...

無可能...無可能返去...

嗰個唔係屬於我既屋企...
可惜我是水瓶座
個心好痛
終於收工
個心好痛

綠帽非男人專利

這麼甜那麼美
終於收工

今日多唔多野做呢
係我就返去攞返自己啲嘢 再整爛間屋 之後唔鎖門byebye
詩琳

車神早

聽某絲打講車神都係男神

呢道真係好多男神

你都係

你先係
我就乜都唔係

旅遊男神

有朵

我乜柒都唔係, 只係一個柒頭
係我就返去攞返自己啲嘢 再整爛間屋 之後唔鎖門byebye

會惹官非
但係我會拎返自己啲野再叫人換鎖
終於收工

今日多唔多野做呢

坐左全日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞