【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
就快熱死
點解街上D熱褲仔咁少
著熱褲既仲要得返D肥西
就快熱死
點解街上D熱褲仔咁少
著熱褲既仲要得返D肥西

越肥越show得多肉
就快熱死
點解街上D熱褲仔咁少
著熱褲既仲要得返D肥西

越肥越show得多肉

呢樣真
太多肉遮唔晒
就快熱死
點解街上D熱褲仔咁少
著熱褲既仲要得返D肥西

越肥越show得多肉

呢樣真
太多肉遮唔晒

我都就熱死
各位早晨
岩岩聽到腎仔唱月球上的人

今日真係好早 好眼訓呀

早...尋晚兩點先訓

我都係差唔多兩點先訓

Gin Lee好似有首月球下的人

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

今日真係好早 好眼訓呀

早...尋晚兩點先訓

我都係差唔多兩點先訓

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流
就快熱死
點解街上D熱褲仔咁少
著熱褲既仲要得返D肥西

越肥越show得多肉

呢樣真
太多肉遮唔晒

我都就熱死

過左端午真係好撚熱
各位早晨
岩岩聽到腎仔唱月球上的人

今日真係好早 好眼訓呀

早...尋晚兩點先訓

我都係差唔多兩點先訓

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

本來首歌就係好耐之前架喇

今日真係好早 好眼訓呀

早...尋晚兩點先訓

我都係差唔多兩點先訓

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

早...尋晚兩點先訓

我都係差唔多兩點先訓

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係
利申單春粉絲 只識月球上的人

早...尋晚兩點先訓

我都係差唔多兩點先訓

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲
但佢而家D歌無乜入心入肺了

上回講到ManYan話要出去食飯~叫豪仔照顧詩琳~
豪仔就好似好專心咁對住個Mon做網上功課~
詩琳覺得自己係姐姐~所以就主動撩豪仔講野~
豪仔今年都十六歲喇~原來已經大個仔喇~對上嗰次見面,都好似差唔多十年前既事~
詩琳又問起間屋~豪仔就話其實間屋係家姐個男人買黎金屋藏嬌~
ManYan其實係做人小三~
呢點其實詩琳都估到~只係而家先有實質證據證實到姐~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 06-頭也不回] PART 01

『唔...唔...唔...唔...』瞓喺床上面既我...

呢張單人床...

係…係Prince張床...

『唔...唔...唔...唔...啊~啊~啊~』我瞓左喺Prince張單人床上...

「嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...」俾Prince撳住喺張單上床上...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

俾Prince連環快啪緊...
『啊~啊~啊~啊~啊~』仲著緊校服既我就俾Prince撳住喺床上抽插緊...

成條校裙都揭起晒...條白色底褲都勾住喺我隻大髀上...

我終於都同Prince做愛...

我終於都背住皓傑同Prince做愛...

呢種感覺...呢種背叛既感覺...

『快D…啊~啊~啊~啊~快D喔~』好刺激...
背住自己既男朋友...俾佢個好兄弟抽插...呢種竟害怕又內疚既感覺...搞到我下面都濕晒...

好濕...好濕...

從未試過可以咁濕...

就算我下面幾咁窄...Prince條巨棒幾咁粗...幾咁長...幾咁硬...

都可以好容易咁...出出入入...
Prince條巨棒喺我濕潤既陰道裏面出出入入...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

好濕喔...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

真係好濕喔...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

濕到漏晒出黎...

D淫水...俾Prince條巨棒抽插到...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

抽插到漏晒出黎...

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲
但佢而家D歌無乜入心入肺了

無條件唔好嗎
真係好服舒...

『啊~啊~啊~啊~』

偷情既感覺...

「嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...」

偷情帶黎既性興奮...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

真係…

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

令我...

『啊~啊~啊~啊~呀...呀~呀呀呀!』

由頭髮...到腳趾尾...身體每一吋肌膚都得到高~潮~
之不過...

「嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...」就算Prince面上充滿滿足同興奮都好...

『啊~啊~呀...快D...啊~啊~快D呀...呀~呀呀呀!』都唔可以享受得太耐...

『呀...呀...快D呀...呀...快D呀...呀...呀...快D射呀~呀呀呀!』

因為...
「嗄...嗄…好快...嗄...好快...嗄...嗄...好快就...嗄...好快就射架喇...嗄...」

『快D啦...呀...呀...快D射...呀...射啦...唔...唔...皓傑就快...呀...就快...唔...就快放..呀....就快放學...啊...架喇...呀~呀呀呀!』

無錯...皓傑就快放學...

放左學之後...因為皓傑要補課...我先有機會偷偷地上黎Prince屋企...做埋D唔見得光既事...

而今次...係我第一次...

係我第一次上黎Prince屋企...同佢做愛...
今次終於都忍唔住...

其實之前都已經試過幾次...試過趁住放學後皓傑要補課...偷偷地祟上黎Prince屋企...攬攬錫錫…

有時攬攬錫錫得爽起上黎...我仲會幫Prince Chok…幫佢含...

次次都會Chok到射到我成隻大髀都係...含到射喺我口入面...

Prince都會用手指抽插我陰道...幫我舐...

仲會伸晒條脷入我陰道裏面轉下轉下...搞到我流晒D淫水出黎...Prince都會飲晒落肚...
「嗄...嗄…好快...嗄...好快...嗄...嗄...好快就...嗄...好快就射架喇...嗄...」

『快D啦...呀...呀...快D射...呀...射啦...唔...唔...皓傑就快...呀...就快...唔...就快放..呀....就快放學...啊...架喇...呀~呀呀呀!』

無錯...皓傑就快放學...

放左學之後...因為皓傑要補課...我先有機會偷偷地上黎Prince屋企...做埋D唔見得光既事...

而今次...係我第一次...

係我第一次上黎Prince屋企...同佢做愛...

咁第幾次同佢做
劉明
不過之前就算搞得幾激幾爽幾想要都好,都唔會真係...做起上黎...

大家都好似...好似未Ready好...

之但係今次...

今次同Prince喺張床上面玩左一陣...佢就拎住自己條巨棒...掃下掃下我D陰毛...主動問我:「可唔可以插入去?」

而嗰時既我...又真係...好濕...好濕...

濕到好想...好想俾Prince條巨棒...插入黎...
神推鬼㧬之下...我就點一點頭...

Prince就一下子將條巨棒插左入黎!

『喔~』真係好舒服...

俾Prince抽插得好舒服...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

好似好耐都無試過...做愛...

好似好耐都無試過...自願俾男人既巨棒...插入我濕潤既陰道裏...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞