【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
好似從來都無試過...自願俾男人既巨棒...插入我濕潤既陰道裏...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

自從俾嗰個男人...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

自從俾嗰隻畜生...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

強姦之後…

我都好似未試過...自願俾男人既巨棒抽插...
就算係之前D男朋友...我都唔係好自願...

十三四歲既我都拍過唔少次拖...

嗰時就算俾男朋友抽插...都唔係享受...

總係會覺得好痛...佢地又好夾硬黎...

明明都未做足前戲...都未夠濕...佢地就夾硬插入黎...

唔似得今次同Prince做...佢搞到我濕到漏出水先插條巨棒入黎...
真係好爽...

或者呢D都真係要歸功於偷情既刺激快感所驅使...

『快D啦...呀...呀...無時間...喇...呀...快D...呀...快D射啦...呀~呀呀呀!』我又心急...又緊張...搞到更加濕...

「嗄...嗄…好快...嗄...好快...嗄...嗄...嗄!嗄!嗄!」Prince將我對腳都放到上佢膊頭上...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

狂抽猛插左好幾十下...
『唔...唔...唔!呀~呀!呀呀呀呀呀呀呀!』抽插到我就快升天...

「嗄...嗄…射喇...嗄...射喇...嗄...要射喇...嗄...要射喇!」

我感覺到陰道裏面既巨棒硬左硬!

「嗄!」Prince挺起個身!用力一插!插到最深最入!成個龜頂住晒我個子宮口!

『唔好射喺裏面呀!』

今晚出完

三句預告

Prince條巨棒已經插到入我陰道裏面最深處...

我仲感覺到Prince條巨棒脹左一脹...硬左一硬…

要射喇...Prince要射精喇!

Gin Lee好似有首月球下的人

點解呢期又興返既

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係
利申單春粉絲 只識月球上的人

我都係單春粉絲
但佢而家D歌無乜入心入肺了

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正
「嗄...嗄…好快...嗄...好快...嗄...嗄...好快就...嗄...好快就射架喇...嗄...」

『快D啦...呀...呀...快D射...呀...射啦...唔...唔...皓傑就快...呀...就快...唔...就快放..呀....就快放學...啊...架喇...呀~呀呀呀!』

無錯...皓傑就快放學...

放左學之後...因為皓傑要補課...我先有機會偷偷地上黎Prince屋企...做埋D唔見得光既事...

而今次...係我第一次...

係我第一次上黎Prince屋企...同佢做愛...

咁第幾次同佢做

劉明

Oliver
熱到我出晒水

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

前一隻沙龍
「嗄...嗄…好快...嗄...好快...嗄...嗄...好快就...嗄...好快就射架喇...嗄...」

『快D啦...呀...呀...快D射...呀...射啦...唔...唔...皓傑就快...呀...就快...唔...就快放..呀....就快放學...啊...架喇...呀~呀呀呀!』

放左學之後...因為皓傑要補課...我先有機會偷偷地上黎Prince屋企...做埋D唔見得光既事...

咁第幾次同佢做

我以為出面做左添
Mk琳又俾人中出?

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

我鐘意粵語殘片同1874多啲

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

Old school d 黃金時代
一定中出啦

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

準備中隻碟鐘意黑洞多過無條件…
病態三部曲冇得輸

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

英雄所見樂瞳

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

準備中隻碟鐘意黑洞多過無條件…
病態三部曲冇得輸

心燒

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

前一隻沙龍

人來人往 十面埋伏 明年今日 LM

咁第幾次同佢做

我以為出面做左添

咁都俾你諗到 真係食開囡囡
Mk琳又俾人中出?

你咁肯定

呢首好耐之前㗎啦

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

傷信

飛揚叔跟唔上潮流

我係帶出潮流

兩首歌有無關係

我都係單春粉絲

無條件唔好嗎

唔夠一絲不掛嗰期咁正

綿綿
一定中出啦

你咁肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞