【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

上回講到詩琳煮好早餐~
ManYan食條腸都好似含緊腸咁~
而豪仔就好似好耐未食過好野咁~
ManYan問起詩琳今日會去邊~
詩琳就打算返去阿Ken屋企執野~
ManYan就問使唔使陪佢去?
詩琳就話自己搞得掂~
咁耐以黎,每次都係廿口土木戈琳自己搞掂~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

豪仔切下切下塊火腿...又諗下諗下...

諗下諗下又偷偷地望一望我...

好似有野想講…有野想問…

但又好似唔知點開口咁...

睇佢怕怕羞羞想八卦但又唔知點開口咁既樣,其實都真係幾可愛~

或者呢D就係叫做...青澀~
同佢地兩姊弟一齊食完個早餐...

「你套衫洗完乾埋添喇~」ManYan就拎住我套衫...仲要拎住我條白色底褲Fing下Fing下...

『真係唔該晒你喎~』我就喺ManYan手上接過套衫行入浴室~

「喂喂喂~等埋我等埋我~」ManYan又喺個衣櫃裏面隨便拎條米黃色連身短裙出黎,衝住過黎推我入浴室...

『喂喂喂…好迫丫...做乜唔等我換左先姐...』個浴室已經夠晒細...仲要俾ManYan迫埋入黎...叫人點換衫喎...

「個衰佬突然話得閒要我出去陪佢~咁我咪要快快手手換衫囉~」ManYan已經放好左條米黃色連身短裙...
『咁不如你換先喇...我喺出面等你換完先喇...』迫到我同ManYan都就快要貼埋一齊...

「唔使咁麻煩啦~做咩丫?你唔係怕羞丫化?」ManYan已經準備將身上件白色大Tee除出黎...

『痴線~怕咩羞丫?又唔係未試過一齊換衫~』我都放好自己套衫,準備除一除自己身上件白色大Tee~

「係囉係囉~講開又講...以前PE堂我地兩姊妹都成日屈埋喺一個廁格裏面換衫~」ManYan將佢件白色大Tee都除左出黎~一對豐乳就喺我面前搖左一搖~

『係丫係丫~個廁格仲細過而家呢道~不過你對波就大左好多喎~』我忍唔住要雙手揸一揸ManYan對豐乳~

一揸上手…真係又彈又軟熟!
「喂丫!變態~你仲係咁鍾意揸人地對波!」ManYan立即撳一撳住自己對豐乳~

『哈哈哈~咁我嗰對細丫嘛~咪要揸下你對大野囉~』我都將身上件白色大Tee除左出黎~挺一挺起對小饅頭~

「小饅頭有小饅頭既好玩架姐~」ManYan又突襲我對小饅頭!

『喂丫~你咪又係一樣咁變態!自己嗰對咁大都揸唔夠,要揸人地對小饅頭!』我都立即撳一撳住自己對小饅頭!

「哈哈哈~人地對奶永遠都係最好摸架嘛~」ManYan淫淫賤賤咁既樣~

『痴線~』我就無ManYan咁好氣,拎返起個白色Bra戴一戴上身~
「哈~不過講開又講...」ManYan拎一拎起個粉紅色Bra,「都真係...幾懷念...」

『嗯?』我伸對手去背後扣一扣個Bra...一邊問一問ManYan~

「中學生涯~好懷念做學生妹既日子呢~」ManYan穿一穿條粉紅色底褲,用嫩滑既膝頭哥輕輕掃一掃我D陰毛...

『都真係幾懷念既...』做學生妹真係幾開心...

日日都白白痴痴咁過...好想快D大個...

總係覺得大個左就有自己既世界...自己既空間...

唔需要再困喺嗰個家...
但當人大個左...出到黎呢個社會...自己搵地方住...自己搵食...又覺得好大壓力...

又會想可以返返去細個既時候...

細個既家唔係我既家...

大個出到黎又搵唔到一個固定既居所...

點解我既人生...會咁苦架呢?

點解我無得揀架呢?

如果話細細個喺個完完整整既家庭裏面成長既話...幾咁好呢...

只可惜...呢個世界無咁多如果...
「做學生妹既時候...愛得幾咁青澀~」ManYan著好埋條米黃色連身短裙後,喺塊鏡前整理一下。

『你有青澀過咩?』聽到ManYan咁講,我不禁要恥笑一下佢~

青澀喎~喺ManYan身上喎~真聯想唔到囉~

「咩丫~我嗰時好單純架囉好唔好~」ManYan谷起塊面豬登望住鏡裏面既我~

『你單純?我好似係俾你教壞架喎~』我都著好晒套衫,喺塊鏡前整理一下~

「我教壞你?呵呵呵~好笑咯~」ManYan笑到衰衰咁~

『算罷啦~明明就係物以類聚~』你係咁~Doris又係咁~

我地呢D賤女人,都係賤埋一齊架喇~
「係我地太過壞?定係呢個世界太多壞人?」ManYan繼續喺塊鏡前裝扮一下自己。

『嗯...只可以話...我地呢D壞人只會吸入到壞人埋身...』我都梳一梳下把秀髮...

ManYan眼定定咁望住鏡裏面既我:「你真係咁諗?」

我眼定定咁望住鏡裏面既ManYan...俾唔到反應...

因為我...我唔係好明ManYan點解會咁問...
係因為ManYan覺得呢句唔係我心裏面嗰句?

我就更加唔明...唔明點解ManYan會覺得呢句唔係我心裏面嗰句...

我地呢D壞人...唔係只會吸引到壞人埋身咩?

我...吸引左個會背叛我既阿Ken埋身...

你...吸引左個會背叛佢老婆既男人埋身...

我地兩個壞女人...都只會吸引到壞男人...

呢D唔係正正就係門當戶對天生一對天作之合咩?
ManYan微微一笑後,繼續對住塊鏡裝扮一下...

唔...唔知喇...

我同ManYan喺細小既浴室裏面再好好咁裝扮一下...

其實我就唔使點裝扮~只係ManYan要姐~

見“男朋友”嘛~一定要執到最正咁俾佢執~
搞掂好晒之後,我同ManYan就由浴室出返黎~

豪仔就坐喺電腦前...打機...

我拎好個銀包之後,等ManYan拎埋手袋...

「我地出去喇~」同豪仔講聲~

「哦~」豪仔頭都唔轉過黎望我地一眼~
係咁架~男仔打機係乜都唔會理架~

就算女神喺佢面前擘大對髀,佢地都只會顧住佢條中路架咋~

咩中路?中路有D乜?

我都唔知丫~

你都係問返班男仔啦~

今晚出完

三句預告

[Day 06-頭也不回] PART 03

同ManYan一齊落左樓之後...

「你真係OK架喇嘛?」ManYan再多口問多一問~
已經將 [Day 06-頭也不回] PART 02 Upload上Facebook同紙言
又要等兩日

想去按摩

白夜行早
想去就去

可能聽日去
又要等兩日

兩日好快過姐

想去按摩

白夜行早
想去就去

可能聽日去

等包膠

想去按摩

白夜行早
想去就去

可能聽日去

等包膠

正骨都包膠
一次過睇三篇都唔夠過癮

想去按摩

白夜行早
想去就去

可能聽日去

等包膠

正骨都包膠

是正也是邪是正邪
一次過睇三篇都唔夠過癮

睇黎你好想要咁喎

報報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞